2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

این تاپیک پربازدیدترین هاشدخوب خانمای ویلایی مسخره وشوخی بسه اسی بیچاره پشیمون شدازتاپیکش اسی جون سوالی داری بپرس اینجاخانم ویلایی هاکمکت میکنن ویلا💃ویلا👯‍♂️👯‍♂️واویلاالیلی ویلا

عشقم یدونه پسرم😘

خانما چرا اینجوری میکنید؟؟!!!!

ما هم خیلی مشتری داریم که ویلا یا خونه باغشون رو سیمان زدن ! خیلی تعجب داره؟! کاش شوخی باشه وگرنه مسخره کردن خیلی بده خواهش میکنم تموم کنید.

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼

دوستان من گفتم که ویلای من نه تنها شبیه این نیست بلکه بسیار داغون تشریف داره و سن سالش زیاده

اما تعجب‌هاتون از اینکه استارتر چنین ویلایی داره خیلی عجیبه نگفت که این ویلا رو توی زعفرانیه داره گفت توی شمال داره اگر نزدیک دریا نباشه و یه جایی مثل چمستان باشه یه زمین ۵۰۰ متری میشه ۵۰۰م ساختش هم بیشتر از ۱۵۰۰ نمیشه هرگز 

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

خب شاید واقعا دارن عزیزم  ینی یکی تو سایت پیدا ننیشه ویلا داشته باشن؟

خب عکس خودشو بذاره چرا میگه شبیه اینه

دیروز یکی تاپیک زد گفت ناخنامو کاشتم بیایید ببینید وقتی لو رفت نتیه گفت شبیهه اینه 

خب مگه میمیرن عکس اصلی رو بذارن؟

پس ککی به کلاشونه دیگه

دوباره میسازمت💪

حالا جدا از شوخیایی ک کردیم اسی چرا با سیمان حالا سنگ میزاشتین متراژشو کوچیک تر میزدین پولش بیاد ر ...

میخواستیم سنگ بزنیم.سنگ سفیده سفید ساده.ولی خیلیا گفتن سنگ زیاد بدرد بابلسر نمیخوره سیمان مقاوم تره هر ۱۰ سال ۱ بار هم مجدد رنگش کنید

توحاشیه شهرستانا بخان بسازن اصلا گروندنمیشه خیلیا باپول بازنشستگیشون ازاینکارا میکنن خب گرون هس ول ...

ن عزیزم ما ویلامون ساختس کامله حیاطش کم بود یه زمین پشتش بود که اونطرف هم یه نمای دیگه باید بزنیم.حالا فقط یه حیاطسازی و نما میخواییم...