2821
2789
دعاکن بشه بخدا آبرومون رفته جلو فامیل 😢😢😂

عزیزم این حرف رو نزن الان همین فامیل ما ایوانکا!باباش برج ترامپ رو داشت ولی این دختر انقدر با اعتماد به نفس بود هیچوقت گله و شکایتی نکرد!الان ببین چه شوهری چه زندگی ای...

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
دلم سوخت عزیزم ایشالله معیشتی این دفعه رو گرفتین یکم به نماش برسید ببین این نمای برج ماست 

😂😂😂😂یعنی مردم از خنده 

بسته معیشتی رو خوب اومدی 

بابا من شبیهه پروفایلم نیستم هی نگو تو چی میگی با اون سیبیلات

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم این حرف رو نزن الان همین فامیل ما ایوانکا!باباش برج ترامپ رو داشت ولی این دختر انقدر با اعتماد ...

مرسی گلم یکم امیدوارم کردی چون دیگ از زندگی بریده بودم .😂😂😂🤩🤩🌹🌹

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
😹برج پیزا مال ماس نمیذارم چش نزنین

اره خواهر نذار اوندفه که گذاشتی مردم چشم زدن کج شد

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

اینم برا ماست ولی خب با اجر

😂😂😂😂😂😂😂

اِ ای چقدر شبیه مال ماس فقط ما داریم با خشت و کاه گل میسازیم😎😎😎😋😋😋

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍