2777
2789
کالری شماری چیکار بایدبکنی دقیقن؟

تاپیک بامداد خمار رو بخون میفهمی برنامه کالری شمار نصب میکنی از صبح تا شب هر چی خوردی وارد میکنی طبق مجازت باید بخوری 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
برنامه مانکن یا کرفس رو نصب کن 

اون کالری که اونا میدن واسه تثبیته

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هزینش چقده

براهر رژیمی فرق داره من رژیم اولمو فکر کنم260گرفتم برا دوره های بعدیم تخفیف داده میشه بعدی و210گرفتم.شما رژیم اشونو ک بگیرید نتیجه رو ببینید میگید این هزینه ک چیزی نبود واقعا....

ای جوووووونم مبارکه گفتم زیبا رفته شمام رفتین تو بارداریم مراقبت کن حیفه

عهه زیبا کجا رفت؟؟فدات .چشم عزیزم🌺💐

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤
تاپیکش رو بفرس

https://www.ninisite.com/user/4ba3512b-c501-4f49-8daf-e9d7684ce15b/بامدادخمار

کالری شماری چیکار بایدبکنی دقیقن؟

برنامه زیره،مانکن،کرفس 

زیره خودش طبق قد و وزنت کالری مورد نطر رو هم بهت میده که چقدر بخوری لاعر شی

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤
براهر رژیمی فرق داره من رژیم اولمو فکر کنم260گرفتم برا دوره های بعدیم تخفیف داده میشه بعدی و210گرفتم ...

ترجیح میدم برم باشگاه تا این هزینه های سنگین 

اگر زندگی مرگ است و مرگ زندگی پس درود بر مرگ و مرگ بر زندگی
و لی من کم کردم  شما از چه برنامه ای استفاده می کنید

من از مانکن استفاده میکنم اما اونا کالری تثبیت رو میدن  من کالری به کالری که برنامه میده ندارم مجازمو خودم حساب کردم اندازه اون میخورم فقط خورده هامو واردش میکنم 

این استاد کالری شماری واصلا قبول ندارن به هیچ عنوان...میگن راه غلطیه برای لاغری

تو برو ۳۰۰ تومن برای هر دورت بده😁پولت اضافیه چرا راه غلطی باشه وقتی همه چیز میخوری 

من از مانکن استفاده میکنم اما اونا کالری تثبیت رو میدن  من کالری به کالری که برنامه میده ندارم ...

من سقفم ۱۲۰۰

وزن الانم ۸۱هدفم ۷۰

خدایا شکرت خدایا مرسی که هستی خیلی دوست دارم برای سلامتی و ظهور صاحب الزمان یه صلوات 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز