تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
اشکال نداره درست میشه خدا خودش کمکت میکنه میدونی چند نفر هنوز بچه دار نشدن؟؟و ناراحتن؟؟ حالا ک خدا به شما داده به نظر من خوشحال باش خدا خودش کمکت میکنه
باید وزنتو در ۲۰ ضرب کنی منهای ۱۰۰ کنی میشه مجازت با دوروز فست یعنی ۵۰۰ کالری که واقعا رو کاهش تاثیر داره
بدون فست میشه وزن در بیست ضرب منهای ۲۰۰
تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
فکرکردم کلا رفت... ایشالا منم میام دوباره سال دیگه
ایشالله با حاملگی کلا رفتیا .... سر بزن 🥰
من دوره اول71ک بودم یک ماهه شدم 67چون کامل هم رعایت نکردم وگرنه بیشتر کم میکردم بهتره رژیم اشونو موبه مو رعایت کنید کلا توهمون ماه اول شاهد لاغری وسایز کم کردن خودتون میشید اگه رعایت کنید...