2777
2789
اینجوری که شما میگی بین ۱۴۰۰تا ۱۵۰۰باید بخورم ولی من ۱۲۰۰ میخورم ۸۰۰تا ورزش دارم 

خوب کم میکنی اولش بعدش بدنت میره تو فاز قحطی از خودش تغدیه میکنه استپ میشی سخت میای پایینا بدنو کم کم باید عادت بدی که کالری دریافتیشو کم کنه که عادت کنه 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا هرکسی خودشو و راه خودشو بیشتر قبول داره...

من ازوقتی با این استاد آشنا شدم کلا هیچ راهی جز راه وروش ایشون رو قبول ندارم...آخه اطلاعات وحشتناک بالایی راجع به بدن دارن اصلا تخصص وحیطه کاری اشون همینه.همین کالری شماری رو هم بادلیل ومنطق زیادی گفتم ک چرا غلطه و...

تو برو ۳۰۰ تومن برای هر دورت بده😁پولت اضافیه چرا راه غلطی باشه وقتی همه چیز میخوری 

تو این رژیم امم همه چیز خورده میشه هرچیزی ک فکرشو کنید طوری ک وقتی برنامه رو میبنید فک میکنید برنامه چاق شدنه لابد!!!!دلیلشو دقیق نمیدونم ولی فک کنم تو لایوی ک گذاشتن یبار قشنگ تخصصی توضیح دادن ک چرا کالری شماری غلطه

😅😅😅 جدی گفتی؟؟

والا 😊😊😊

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
خوب کم میکنی اولش بعدش بدنت میره تو فاز قحطی از خودش تغدیه میکنه استپ میشی سخت میای پایینا بدنو کم ک ...

از فردا بیشترش میکنمـ

خدایا شکرت خدایا مرسی که هستی خیلی دوست دارم برای سلامتی و ظهور صاحب الزمان یه صلوات 
از فردا بیشترش میکنمـ

موفق باشی گلم

تو این رژیم امم همه چیز خورده میشه هرچیزی ک فکرشو کنید طوری ک وقتی برنامه رو میبنید فک میکنید برنامه ...

میشه یه نمونه از برنامه ی غداییتو بگی ؟

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤
😅😅😅😅ای واای .کاش میزاشتم یکی دو سال دیگه میومدم تو تاپیکش

😅😅😅😅خودتم باید مراقب میبودی پس چرا من نشدم 😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز