2777
2789

این اقا استاد ناصری هستن مدرک اشونم کاملا معتبر براساس سوخت وساز بدن افراد بهشون رژیم میدن چندین نوع رژیم دارن ک خودشون براساس وضعیت هرشخص بهش هردوره یکی ازین رژیم هارو میده من دوره دوممو تازه گرفتم.رژیم سختی نیست یکی دوهفته اول کمی سخت ممکنه باشه ولی بعد بدن کاملا عادت میکنه...درکنار لاغری کلا سیستم بدنتون سالم وسرحال میشه وسم زدایی هم اتفاق میفته هرسوالی هم داشته باشید درطول رژیم قشنگ تو واتساپ پاسخگوتون هست من تاااخر عمرم ایشونو دعا میکنم به هرکیم رسیدم دارم ایشونو معرفی میکنم بی نظیرن به معنای واقعی کافیه وارد پیج اشون بشید تا بفهمید ازچه شخصی دارک حرف میزنم!

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ایشون کالری شماری روهم قبول ندارن اصلا.میگن کالری شماری اصلا طرفو لاغر نمیکنه

من دارم هفته ای یه کیلو با کالری شماری کم میکنم یه سر بزنی به تاپیک بامداد خمار میبینی همه کم کردن 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
ایشون کالری شماری روهم قبول ندارن اصلا.میگن کالری شماری اصلا طرفو لاغر نمیکنه

من همیشه با کالری شماری لاغر میشم 

خدایا شکرت خدایا مرسی که هستی خیلی دوست دارم برای سلامتی و ظهور صاحب الزمان یه صلوات 
بله متاسفانه ، به عمرم پفک و چیپس نخورده بودم تو قرنطینه اونارم خوردم حتی کرانچی هم خوردم با اینکه ا ...

دوباره کالری شماری کن.ج اب میگیری حتما ولی دوره ی تثبیتشم برو حتما

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤
باردار شدم😭😭😭😭😭😭

ای جوووووونم مبارکه گفتم زیبا رفته شمام رفتین تو بارداریم مراقبت کن حیفه

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
من دارم هفته ای یه کیلو با کالری شماری کم میکنم یه سر بزنی به تاپیک بامداد خمار میبینی همه کم کردن&n ...

کالری شماری چیکار بایدبکنی دقیقن؟

اگر زندگی مرگ است و مرگ زندگی پس درود بر مرگ و مرگ بر زندگی
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز