2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من کاملا اتفاقی بایه پیجی تو اینستا اشنا شدم وقتی وارد پیج شدم شاگرادی اون استاد ودیدم ک عکسای قبل وبعدشون تو پیج هست ایدی اشونم زیر هرپست...اولش شک کردم گفتم لابد اینم مث بقیه پیج ها پولکی ان واین اشخاصم فیکن...اخه خودم قبلا تو همین  موردتوسایتی بایه خانومی اشنا شدم رژیم میداد وارد کانالش ک شدم عکسای قبل وبعدو ک میزاشت مدتی بعد عکس یکی از اون افراد وجای دیگه هم دیدم فهمیدم خیلی عوضی ان بخدا همش دروغ بود ک افراد وجذب کنن.خلاصه وارد پیج شدم ویکی دوماهی هرپستی گذاشته میشئ استوری ای گذاشته میشئ د پیگیربودم ببینم حقیقته نیست

سه روزه هیچی نخوردم  راهی پیدا کردی به منم بگو

کالری شماری کن...تو همین سایت ۲تا تاپیک خیلی موفق برای لاغری هست

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤
قبل کرونا کردم باز برگشتم خونه ی اولم

احتمالا دوره ی تثبیتش رو سپری نکردی..تا لاعر شدی عین قبلا غذاتو خوردی اره؟

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤

ما کالری شماری میکنیم عالیه 🥰

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
کالری شماری کن...تو همین سایت ۲تا تاپیک خیلی موفق برای لاغری هست

کجا رفتی تو چرا نصفه رها کردی دختر

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
احتمالا دوره ی تثبیتش رو سپری نکردی..تا لاعر شدی عین قبلا غذاتو خوردی اره؟

بله متاسفانه ، به عمرم پفک و چیپس نخورده بودم تو قرنطینه اونارم خوردم حتی کرانچی هم خوردم با اینکه اصلا دوس ندارم نمیدونم چه کنم 

اسمم نظر همسرمه
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز