2821
2789
خوب پس از ورزشهای ساده تر شروع کنید.

باید سعیمو بکنم سخته زمان مجردیم که ۵۳ کیلو بودم باز یه کوچولو شکم داشتم به چش نمیومد ولی الان یکم بزرگتره رو مخمه شایدم من حساسم😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم  من برنامه زیره نصب کردم زده ۱۳۴۹ کالری باید بخورم خو ضعف میکنم سردرد میگیرم☹

زيره خیلی زیاد میزنه اندازه کالری موادشو مانکن و نصب کن بعدش بجای مواد پر کاری مثل یه تکه کیک یه عالمه چیزای مفید بخور اینجوری هم سیر میشی هم لاغر

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
من همین کارو کردم ولی دوباره یکم وزن رفت بالا ۶۰ شده🤦‍♀️

باید مواظب باشی من الان مهمونی نرم اصلاااا لب به برنج و نون نمیزنم توخونه جای برم میخورم 🤗خونه همیشه رژیمم حیفم میاد خیلی سختی کشیدم تا لاغر کنم

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
باید مواظب باشی من الان مهمونی نرم اصلاااا لب به برنج و نون نمیزنم توخونه جای برم میخورم 🤗خونه همیش ...

من اصلا این چند وقت ب برنج ونون لب نزدم ولی بجاش شرینیجات میخورم فکر کنم از اون چاق شدم🤦‍♀️تو چیکار میکنی شیرینیجات نمیخوری؟

دوست عزیز واسه من یه آیت الکرسی بخون امیدوارم خیرش برگرده بخودت🤲🙏😍
خیلی خوبه منم قبل بارداری ۶۵ بودم بارداری ۸۰ شدم الانم ۶۲ هستم اوایل ازدواجم خیلی خیلی کمتر بود وزنم ...

من رو شکمم کار نکردم زیاد ولی جمع شد و یکم شل شده بخاطر ترکاش😖😖😓😓اونم زیاد نیست خیلی کمه ولی ترکاش رو مخمه😑😑

خانمها برای قده ۱۶۵ وزن ۶۲ کمه ؟خواهرشوهرام میگن لاغری چاق شو تازگیا هم گیر دادن به پاهام که خیلی لاغره من موندم موقع خواستگاری چجوری پسندیدن ۵۳ بودم😐زنداداشم ۵۰ کیلو با قده ۱۶۷ بهش میگن باربی اندامش عالیه نمیدونم فازشون چیه😂

من دوس دارم همه جام همینجور بمونه ولی شکمم آب بشه

پس انواع داز نشست و برو و برنج و نون و کم کن 

من دیروز شروع کردم کم خوردن یعنی ساعت ۳ نصف شب با چنان سردردی بلند شدم که نگم برات تا الانم خوابم نب ...

نبايد كم بخوريد كه

فقط كافيه يه مقدار از حجم غذايي كه قبلا ميخوردين و كم كنيد

بعدم چيزاي كم حجم و پرانرژي بخوريد مثله بادوم،تخم مرغ آبپز...

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
تاپیک بامداد خمار نبودین شما ؟ کاربریتون برام آشناست 

آره  اونجام هنوزم ولی عضو و گروه بندی نبودم😖😖گزارش یادم میره کتک میخورم 😜

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز