khozestan مدیر عضویت: 1399/03/11 تعداد پست: 1518 عنوان لاغرشدن | مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 82 پست من هر کاری می کنم نمی تونم رژیم بگیرم البته تصمیم می گیرم ولی تا غذارو می بینم رژیم یادم میره الهی لحظه ای مارا به حال خود رها نکن 1399/03/11 | 07:52 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آمفیبول عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 11375 من دوس دارم همه جام همینجور بمونه ولی شکمم آب بشه شکم فقط با حلقه
نازش عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 12511 خوب پس از ورزشهای ساده تر شروع کنید. باید سعیمو بکنم سخته زمان مجردیم که ۵۳ کیلو بودم باز یه کوچولو شکم داشتم به چش نمیومد ولی الان یکم بزرگتره رو مخمه شایدم من حساسم😏
الیس_در_نی_نی_سایت عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 6945 ممنون عزیزم من برنامه زیره نصب کردم زده ۱۳۴۹ کالری باید بخورم خو ضعف میکنم سردرد میگیرم☹ زيره خیلی زیاد میزنه اندازه کالری موادشو مانکن و نصب کن بعدش بجای مواد پر کاری مثل یه تکه کیک یه عالمه چیزای مفید بخور اینجوری هم سیر میشی هم لاغر دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍 خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
wilma عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 7365 کسی نمی دونه باید چی بخوریم قبل غذا ک دیگه اشتها نداشته باشیم سرکه سیب دوقاشق چایخوریولی چون خیلی تنده با آب قاطیش کن با نی هم بخور ک ب دندونت آسیب نزنه
الیس_در_نی_نی_سایت عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 6945 من همین کارو کردم ولی دوباره یکم وزن رفت بالا ۶۰ شده🤦♀️ باید مواظب باشی من الان مهمونی نرم اصلاااا لب به برنج و نون نمیزنم توخونه جای برم میخورم 🤗خونه همیشه رژیمم حیفم میاد خیلی سختی کشیدم تا لاغر کنم دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍 خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
صفورا۸۶ عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 12851 زيره خیلی زیاد میزنه اندازه کالری موادشو مانکن و نصب کن بعدش بجای مواد پر کاری مثل یه تکه کیک یه عال ... باشه ممنون عزیزم این نیز بگذرد...
جاباني عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 1818 منم همینطوریم تا گرسنم میشه سردرد می گیرم نكن با خودت اين كارو خوردن ارزش نداره جو جامعه خيلي بد هست پر از زناي خراب چرا شوهرتون بسوي اين زنا سوق ميدين من جاي خواهرت
saraaaa24 عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 2704 باید مواظب باشی من الان مهمونی نرم اصلاااا لب به برنج و نون نمیزنم توخونه جای برم میخورم 🤗خونه همیش ... من اصلا این چند وقت ب برنج ونون لب نزدم ولی بجاش شرینیجات میخورم فکر کنم از اون چاق شدم🤦♀️تو چیکار میکنی شیرینیجات نمیخوری؟ دوست عزیز واسه من یه آیت الکرسی بخون امیدوارم خیرش برگرده بخودت🤲🙏😍
الیس_در_نی_نی_سایت عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 6945 خیلی خوبه منم قبل بارداری ۶۵ بودم بارداری ۸۰ شدم الانم ۶۲ هستم اوایل ازدواجم خیلی خیلی کمتر بود وزنم ... من رو شکمم کار نکردم زیاد ولی جمع شد و یکم شل شده بخاطر ترکاش😖😖😓😓اونم زیاد نیست خیلی کمه ولی ترکاش رو مخمه😑😑 دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍 خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
نازش عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 12511 خانمها برای قده ۱۶۵ وزن ۶۲ کمه ؟خواهرشوهرام میگن لاغری چاق شو تازگیا هم گیر دادن به پاهام که خیلی لاغره من موندم موقع خواستگاری چجوری پسندیدن ۵۳ بودم😐زنداداشم ۵۰ کیلو با قده ۱۶۷ بهش میگن باربی اندامش عالیه نمیدونم فازشون چیه😂
الیس_در_نی_نی_سایت عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 6945 من دوس دارم همه جام همینجور بمونه ولی شکمم آب بشه پس انواع داز نشست و برو و برنج و نون و کم کن دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍 خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
جاباني عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 1818 اولش سخته ولی تو یخچال همیشه کاهو هویج و خیار داشته باش گرسنه شدی بخور میدونم سخته ولی چاره ای ... واقعا بايد به شما مدال داد به خاطر اين همه تلاش
85rey عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 25569 من دیروز شروع کردم کم خوردن یعنی ساعت ۳ نصف شب با چنان سردردی بلند شدم که نگم برات تا الانم خوابم نب ... نبايد كم بخوريد كهفقط كافيه يه مقدار از حجم غذايي كه قبلا ميخوردين و كم كنيدبعدم چيزاي كم حجم و پرانرژي بخوريد مثله بادوم،تخم مرغ آبپز... بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
الیس_در_نی_نی_سایت عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 6945 تاپیک بامداد خمار نبودین شما ؟ کاربریتون برام آشناست آره اونجام هنوزم ولی عضو و گروه بندی نبودم😖😖گزارش یادم میره کتک میخورم 😜 دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍 خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
الیس_در_نی_نی_سایت عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 6945 باشه ممنون عزیزم خواهش میکنم❤️ دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍 خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪