من اصلا این چند وقت ب برنج ونون لب نزدم ولی بجاش شرینیجات میخورم فکر کنم از اون چاق شدم🤦♀️تو چیکار ...
من هر روز کیک میپزم ولی اصلا لب نمیزنم دلم خیلی بخواد 4 تا خرما میخورم با یه قاشق عسل زیاد علاقه ای به شیرینی ندارم ولی عاشق پیتزام😞😞😞😞😞😞هفته ای یبار میپزم نمیتونم بیخیالش بشم 😖😖😖😖😖😖
دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنونم خجالت ندین😍😍😍😍😍😍😍😊😊😊😊😊😊یبار یکی از لباسای نامزدیمون خواستم بپوشم از زانوم بالا نرفت😥😥😥😥😥یعنی گریه ای که اون لحظه کردم بخاطر اندازه نبودن لباسم یادم نمیره.😭😭😭😭 فردای اون روز رژیمو شروع کردم الان لباس بله برونم هم اندازم شده 😍😍😍😍😍😍😍 مرررررررررررررسی عشقم بخاطر همه ی انگیزه های که دادی❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ @بامدادخمار
دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
من همش تو خونه ورزش کردم پیاده روی برو از روزی 20 دقیقه شروع کن قام شمار دانلود کن بگه چقدر کالری سوزوند با راه رفتن این برنامه رو حتمااااا دانلود کن برای همهی قسمتا ورزش داره مثل پا شکم بازو حتما تونستی پروانه بزن از 30 تا شروع کن❤️