2821
2789
من اصلا این چند وقت ب برنج ونون لب نزدم ولی بجاش شرینیجات میخورم فکر کنم از اون چاق شدم🤦‍♀️تو چیکار ...

من هر روز کیک میپزم ولی اصلا لب نمیزنم دلم خیلی بخواد 4 تا خرما میخورم با یه قاشق عسل زیاد علاقه ای به شیرینی ندارم ولی عاشق پیتزام😞😞😞😞😞😞هفته ای یبار میپزم نمیتونم بیخیالش بشم 😖😖😖😖😖😖

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
من قدم ۱۶۲ وزنم ۸۰ خیلی چاقم؟همه بهم میگن خیلی چاقی

خانه داري؟چند سالته؟بگو تا بهت بگم چه كني

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا بايد به شما مدال داد به خاطر اين همه تلاش

ممنونم خجالت ندین😍😍😍😍😍😍😍😊😊😊😊😊😊یبار یکی از لباسای نامزدیمون خواستم بپوشم از زانوم بالا نرفت😥😥😥😥😥یعنی گریه ای که اون لحظه کردم بخاطر اندازه نبودن لباسم یادم نمیره.😭😭😭😭 فردای اون روز  رژیمو شروع کردم الان لباس بله برونم هم اندازم شده 😍😍😍😍😍😍😍 مرررررررررررررسی عشقم بخاطر همه ی انگیزه های که دادی❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ @بامدادخمار  

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
آفرین ورزش برا بالاتنه چی انجام میدی؟هر روز ورزش میکنی؟

مثل حرکت قیچی و پروانه و چالش کتف  پروانه عالی بود یعنی هر هفته که روزی 200 تا پروانه میزدم آخر هفته همه میگفتن چقدر لاغر شدی 

آفرین ورزش برا بالاتنه چی انجام میدی؟هر روز ورزش میکنی؟

بجز جمعه ها هر روز ورزش داشتم 15 دقیقه هم نمیشد. 

اولای لاغریم خیلللللللللللللللی ورزش میکردم 15 کیلومتر تو خونه راه میرفتم 🥴🥴🥴🥴🥴🥴 

مثل حرکت قیچی و پروانه و چالش کتف  پروانه عالی بود یعنی هر هفته که روزی 200 تا پروانه میزدم آخر ...

برا شروع چ ورزشی بهتره

الهی لحظه ای مارا به حال خود رها نکن  
برا شروع چ ورزشی بهتره

من همش تو خونه ورزش کردم  پیاده روی برو از روزی 20 دقیقه شروع کن قام شمار دانلود کن بگه چقدر کالری سوزوند با راه رفتن این برنامه رو حتمااااا دانلود کن برای همه‌ی قسمتا ورزش داره مثل پا شکم بازو حتما تونستی پروانه بزن از 30 تا شروع کن❤️

شکم پهلوم خیلی زیاده بنطرت رقص کافیشه؟

با تجربه ای بچه ها داشتن حلقه بزن برا پهلو من پهلو نداشتم برا شکمم حلقه میزدم  و انواع دراز نشست کلا قدرتی کار کنی زودتر جمع و جور میشی رقص هم خوبه❤️

2790
2823
2791
2779
2792