2821
2789
[QUOTE=139123896]خانه داري؟چند سالته؟بگو تا بهت بگم چه كني[/QUآره خانه دارم ۳۰ سالمه

ببين وزنت براي اين سن خيلي بالاست نميدونم بچه دارشدي يا نه ولي اگه نشدي و بخواي باردار شي بازم چاق ميشي

ولي الانم ميشه باربي طور بشي؛) بنظرم حتما روزي ١ الي ٢ ساعت پياده روي تند كن

پياده روي سوخت و ساز و ميبره بالا و تو لاغر شدن خيلي كمك ميكنه

بعدشم سعي كن تو هفته اول ١٠٪؜ از كالري مصرفي عاديتو كمتر كني يعني اگه الان ٢٠٠٠ تا مصرف ميكني بكنش ١٨٠٠ تا

بهت فشار نمياره ولي بدنتو اماده ميكنه 

بعد يواش يواش هي كمتر كن كالري مقرفي روزانتو و در كنارش سعي كن مواد غذايي بخوري كه در عين حال كه پر حجم و پركلري نيستن ولي نميذارن گشنه بموني كه ضعف كني

مثل بادوم

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
مگه وقتی چاق میشیم سینه هامون هم بزرگتر میشه

درست مثل من 😖😖😖😖😔 کل اضافه وزنم میره رو کتف و بازو و سینه 😥😥😥😥یکی از آشناها مون منو دید بعد لاغری میگفت باور نمیکنم کسی انقدر از سرشونه و کتف سینه لاغر بشه  خیلی کوچیک شدی از بالاتنه ظریف شدی ولی بنظر خودم میگفتم اصلا کم نشدم از بالاتنه😞ولی همه بر عکسشو میگن

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم قبل از ریپ زدن یکم فك کن من شوخي کردمو اینو همه متوجه شدن فقط شما گارد گرفتي😑شما با یه حرفه من چجوري فهمیدي پروام؟مگه گرفتمش به رگبار؟

عجب بابا عجب

|عید آن روز مبارک بادم که تو آبادی و من آزادم|🕊️