راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷
سلام دوست عزیز مشاور طب سنتی هستم، و میتوانید در تلگرام و یا واتس آپ به شماره ٠۹۱۳۸۲۵۵۴۸۴ عکسی از صورتتون بفرستین تاعلت تیرگی پوست تون رو بررسی کنم و راهکار درمانی با اصلاح رنامه غذایی بهتون بدهم.
ماسک نشاسته عالیه یعنی بگم چند درجه پوستت رو روشن میکنه،،نشاسته رو تو اب سرد حل کنه بعد بزار رو گاز تا غلیظ شه بعد سرد که شد بزن رو پوستت،۱۵دقیقه بعد بشور،من تا حالا چن نفر بهم گفتن چکار کردی صورتت برق میزنه
خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀