2777
2789
ازکجا بخرم؟ بگم چی میخام؟

نشاسته میخری عزیزم،سوپریا دارن

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀
آبرسان چه مارکی خوبه، لدورا تبلیغش زیاد میشه خوبه بنظرتون؟ خودتون چی استفاده میکنید

من پوستم چربه از آبرسان آمبرلا استفاده میکنم اصلا باش جوش نزدم

ابرسان باله آ  و سنت ایوز تعریفشو شنیدم

لدورا نشنیدم

مارک های ایرانی که آبرسان ژوت میگن عالیه

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزم از عطاری میخری نشاسته رو؟مثلا من برم بگم پودرِ نشاسته میخوام؟

عطاری سوپری،بگو نشاسته میخوام الان عکسش رو میفرستم

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀
همونکه جلد کرم رنگی داره و مربعی؟ قدیمیه

اره همونه هنوز عوض نشده

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 

قیمتش چنده عزیزم؟

من قبل عید چندتا خریدم دونه ای ۱۲.الانو نمیدونم

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 
اکثر اقایون ایرانی از خانمای سفید خوششون میاد حتی با تین که الان برنزه مده

بنظر من این زایده ذهن ماست

هر رنگ پوستی زیباست

مثلا خیلی ها دوس دارن سفید باشن و فک میکنن اگر سفید بودن خیلی زیباتر بودن

ولی خب الان من سفیدم و مدتها احساس بدی داشتم و فکر میکردم سبزه بودم زیباتر بودم

پس این ناشی از طرز تفکر ماست

اعتماد بنفس انسانی میتونه اون رو زیبا و یا زشت نشون بده

تاوقتی ی زن از دارایی های هودش لذت نبره مدام دنبال تغییر اساسی تو وجوش باشه ن خودش حس میکنه زیباس ن اطرافیانش

میشه بگین دلیل پوست مرغی شدن ودرمان سریع چیه بازو ها وران هام پوست مرغی شدن

سلام دوست عزیز نمیدونم چقدر با طب سنتی آشنا هستید به این صورت نیست که هر دارویی ویا هر پرهیز غذایی برای همه یکسان باشه، و برای شما هم باید از نظر عادتهای غذایی و سبک زندگی بصورت اختصاصی بررسی بشین، اگر تصمیم داشتین که با این روش درمانی اقدام کنید در تلگرام و یا واتس  آپ به شماره ٠۹۱۳۸۲۵۵۴۸۴ پیام بدهید،برای مشاوره در خدمتتون هستم.

آبرسان چه مارکی خوبه، لدورا تبلیغش زیاد میشه خوبه بنظرتون؟ خودتون چی استفاده میکنید

من کامان راضیم اینم خوبه

خدایا به امد تو  با وزن ۶۸ کیلو شروع کردم(۸تیرماه🙈وزن های که موفق شدم 💢وزن۶۷💢 وزن ۶۵🔶
بنظر من این زایده ذهن ماست هر رنگ پوستی زیباست مثلا خیلی ها دوس دارن سفید باشن و فک میکنن اگر سفید ...

بله هر کی ی نوعی زیباست .ولی من تو ی نظر سنجی دیدم که اکثرا سفید دوست دارن نه همشون خدا کسی رو زشت نیافریده

اکثر اقایون ایرانی از خانمای سفید خوششون میاد حتی با تین که الان برنزه مده

واسه این که تنوع طلب شدن از اونی که دارن راضی نیستن

خدایا به امد تو  با وزن ۶۸ کیلو شروع کردم(۸تیرماه🙈وزن های که موفق شدم 💢وزن۶۷💢 وزن ۶۵🔶
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز