انقدر قدم رو اعصابمه ک خواب میدیدم یکی برا قدش تاپیک زده ناراحت بود ک قدش کوتاهه ینفر منو تگ کرده بود گفته بود ناراحت نباش, هلن۷۸ از ت کوتاه تره بنظرتون دیوونه شدم؟
ولش کن وقتش رو نگیر بذار بره تو بقیه تاپیک ها هم پز بده 😐
میشه با قلب مهربونت برام دعا کنی مرحله اول : #آموزش_جنسی_به_کودکان_دبستانی مرحله دوم: ممنوعیت ازدواج زیر ۱۸ سال با بهانه #کودک_همسری مرحله سوم: شما بگید... .#سند۲۰۳۰#دولت_نابودگر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میله بارفیکس بخر بارفیکس برو..طناب برو..حرکات کششی ریاد انجام بده...اعتماد بنفستو زیاد کن..منم 155 بودم یه کم ورزش اینا کردم یه کوچولو رشد کردن ولی دیگه بلندتر ازاین نشدم
معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی گل شاهکار زیبای خلقت مخلوق دلبری خداوند شادی تو شادی دنیاست 🌸💓💎
دوستم هم قده خودت هست شوهرش هم قدش 180هست دربه در دنبال دوستم بود که ازش اوکی بگیره بخاطر قدش عاشقش ...
منم عشقم میگ قدت خیلی دوس دارم
معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی گل شاهکار زیبای خلقت مخلوق دلبری خداوند شادی تو شادی دنیاست 🌸💓💎
من ودوستام با هم زندگی می کنیم مصرف لبنیات بالا بردیم روزی ۳لیوان شیر می خوریم البته من الان کمش کرد ...
مثلا یکی مثل من طبق گفته دکتر نباید لبنیات بخوره! اگه این کارو بکنه یکم ناجور میشه اوضاع سلامتیش
اسی نری حالا هی شیر بخوری 😐
میشه با قلب مهربونت برام دعا کنی مرحله اول : #آموزش_جنسی_به_کودکان_دبستانی مرحله دوم: ممنوعیت ازدواج زیر ۱۸ سال با بهانه #کودک_همسری مرحله سوم: شما بگید... .#سند۲۰۳۰#دولت_نابودگر