انقدر قدم رو اعصابمه ک خواب میدیدم یکی برا قدش تاپیک زده ناراحت بود ک قدش کوتاهه ینفر منو تگ کرده بود گفته بود ناراحت نباش, هلن۷۸ از ت کوتاه تره بنظرتون دیوونه شدم؟
قد بلد برا مردا چطورن یه مرد قدبلند چند سانته به نظر شما
بستگی داره
معمولا تو ذهن پسرا اینطوری هست که دخترا قد بلند دوست دارن!
ولی یه دختر مثل من که خودم کوتاهم نمیتونم خیلی بلند رو قبول کنم!
حتی دخترای زیادی هستن که دنبال هم قد خودشون هستن!
پس زیاد درگیر قد نباشید!
میشه با قلب مهربونت برام دعا کنی مرحله اول : #آموزش_جنسی_به_کودکان_دبستانی مرحله دوم: ممنوعیت ازدواج زیر ۱۸ سال با بهانه #کودک_همسری مرحله سوم: شما بگید... .#سند۲۰۳۰#دولت_نابودگر
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
میشه با قلب مهربونت برام دعا کنی مرحله اول : #آموزش_جنسی_به_کودکان_دبستانی مرحله دوم: ممنوعیت ازدواج زیر ۱۸ سال با بهانه #کودک_همسری مرحله سوم: شما بگید... .#سند۲۰۳۰#دولت_نابودگر
من ۱۹۰قدم راهکار دارم برای قدم ولی کسی شاید گوش نکنه ولی واسه من ودوستام جواب داده
ماشاءالله 😐
خب بگو به اسی 😐