2777
2789
عنوان

:-\ قد:-\

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 108 پست
قد بلد برا مردا چطورن  یه مرد قدبلند چند سانته به نظر شما

بستگی داره 

معمولا تو ذهن پسرا اینطوری هست که دخترا قد بلند دوست دارن! 

ولی یه دختر مثل من که خودم کوتاهم نمیتونم خیلی بلند رو قبول کنم! 

حتی دخترای زیادی هستن که دنبال هم قد خودشون هستن! 

پس زیاد درگیر قد نباشید! 

میشه با قلب مهربونت برام دعا کنی        ‏مرحله اول : ‎#آموزش_جنسی_به_کودکان_دبستانی  مرحله دوم: ممنوعیت ازدواج زیر ۱۸ سال با بهانه ‎#کودک_همسری  مرحله سوم: شما بگید...  .#سند۲۰۳۰#دولت_نابودگر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انگار کجا هستم که بشناسنم فضول خانوم😂😂😂

اره مجازیه راحت باش و بریز بیرون 😂😂😂😂😂 

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
قد بلند برای آقایون میشه حدودا از ۱۸۵ به بالا زیر ۱۸۵ معمولی بنظر میان اونم بخاطر نوع استخون بندیش ...

من ۱۹۰قدم 

راهکار دارم برای قدم ولی کسی شاید گوش نکنه 

ولی واسه من ودوستام جواب داده

اخر قد بلندی واسه خانوما به نظر شما چقدره

نهایت قد برای خانومها بنظرم حدود ۱۷۵

بیشتر از این چیز جالبی از آب درنمیاد

اصلا خوب نیست

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر
کمه

نترس دعوات نمیکنم چرا اینجایی 😂

برو دکتر خو 😐

من ۱۵۹ ام راضی ام شما اگه راضی نیستی یه تلاشی بکن 

میله بارفیکس بخر 

میشه با قلب مهربونت برام دعا کنی        ‏مرحله اول : ‎#آموزش_جنسی_به_کودکان_دبستانی  مرحله دوم: ممنوعیت ازدواج زیر ۱۸ سال با بهانه ‎#کودک_همسری  مرحله سوم: شما بگید...  .#سند۲۰۳۰#دولت_نابودگر
من ۱۹۰قدم  راهکار دارم برای قدم ولی کسی شاید گوش نکنه  ولی واسه من ودوستام جواب داده

ماشاءالله 😐

خب بگو به اسی 😐

ببخشید. قدم۱۵۳_۱۵۴ اینا سنمم زیاد نیس

اگر سنت پایینه ، کنجد و شیر و تخم شربتی و کشک زیاد مصرف کن

چون سرشار از کلیسم هستن

یه ورزش کششی هم انجام بده قطعا تاثیر داره

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر
زورت گرفت من قدمو گفتم؟یا میخاستی بهم بگی خیلی با شخصیتی😂😂😂بقیه هم دارن قداشونو میگن برو اونا رو ...

فعلا تو رو ادب کردم کافیه😂😂😄

ریپ نکن دیگه برو تاپیکای دیگه منتظرتن😂

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
ببخشید. قدم۱۵۳_۱۵۴ اینا سنمم زیاد نیس

تا 25 رشد داره قدت

برو دکتر تغذیه برات یه برنامه غذایی خوب بنویسه

حتما همراش برنامه غذایی حرکات کششی انجام بده

اگه دیدی تغییر نکرد برو دکتر غدد 

اگه صلاح بدون امپول رشد تزریق میکنن قدت بلندتر میشه