2777
2789
عنوان

حمام

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که میرم سرپا دوش میگیرم آخه نری بو میگیری مخصوصا تو اون دوران عزیزم اینارو قدیمیا میگفتن دیگه گذش ...

چون اون زمان حموم عمومی و بیرون بود باید میشستن رو زمین که کثیفم بوده خیلی برا همین میگفتن چون رحم بازه میکشه بالا کثیفی رو نازا میشی حموم نباید بری الان دوش سرپایی سه دقه ای اشکالی نداره🥰

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

عزیزم جدیدا دکترا مبگن اشکال نداره بری زود بیای. اما تجربه من اینه هر وقت میرم کمر درد و پا درد شدید تا اخر پریودی میگیرپ معذرت میخام خونیم که میاد قبلش لختس بعدش حالت اب داره . خیلی بده و دردناک . واسه همون نپیشه به حرف دکترا زیاد اعتماد کرد. من فقط یبار تصمیم گرفتم برم اونم فقط برم بالاتنمو بشورپ که عرق بره و دگیه نرم توهم زیا نرو

یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم  میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه    آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی 
من خیلی دلدرد داشتم موقع پری این ماه حمام نرفتم سیاهدونه و عسل خوردم بایسری چیزای دیگه اصلا دلدرد ند ...

چی خوردی عزیزم منم خیلی درد دارم

یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم  میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه    آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی 
چون اون زمان حموم عمومی و بیرون بود باید میشستن رو زمین که کثیفم بوده خیلی برا همین میگفتن چون رحم ب ...

آها 😀 من که تو یه ربع کمتر نمیتونم دوش بگیرم 

۹.۹.۹۹♥️یِه اِتفاق خُوب برآم میفته...
چی خوردی عزیزم منم خیلی درد دارم

من نامنظم بودم با درد زیاد.هر ۸ساعت یکبار یه قاشق چای خوری عسل و سیاهدونه...

هرشب روغن سیاهدونه میمالیدم به شکمم.سردیجاتو کم کردم یا بامصلحاتش خوردم.۲تا عرق کرفس و بولاغ اوتی هم قاطی میکردم میخوردم برای پاکسازی رحم

نباید بری عزیزم یه عده میگن این حرفا واسه قدیمه و اینا... ولی همین چیزاست که قدیما نازایی خیلی کم بود ولی الان نصف زوجا مشکل برای نازایی دارن

فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم  
آها 😀 من که تو یه ربع کمتر نمیتونم دوش بگیرم 

وااای من چون هر روز حموم میرم واقعاااا حوصله اون تو موندن ندارم 

فوبیا حموم دارم من کسی خونه نباشه نمیرم میترسم 

شوهرم صب میره دستشویی مسواک میزنه و صورتشو میشوره من تو این تایم دودست سرمو شستم شیو کردم و لیف زدم دارم خودمو خشک میکنم😂😂😎

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
من نامنظم بودم با درد زیاد.هر ۸ساعت یکبار یه قاشق چای خوری عسل و سیاهدونه... هرشب روغن سیاهدونه میم ...

مرسی عزیزم

وااای من چون هر روز حموم میرم واقعاااا حوصله اون تو موندن ندارم  فوبیا حموم دارم من کسی خونه ن ...

من بعضی روزا دوساعت تو حمومم😐 قبلن با خونواده سر این موضوع دعوام میشد الان همسرم😹منم هر روز میرم خوب چجوری شیو هم میکنی تو این تایم جالبه

۹.۹.۹۹♥️یِه اِتفاق خُوب برآم میفته...