سلام بچه ها من یه جا تو اینترنت میخونم که در دوران قاعدگی نباید حمام بری عوارض داره و یجا خوندم که نوشته بود مشکلی نداره د فقط وقتی ضرر داره که اب الوده باشه یا زمین آلوده باشه من چیکارکنم؟
من که میرم سرپا دوش میگیرم آخه نری بو میگیری مخصوصا تو اون دوران عزیزم اینارو قدیمیا میگفتن دیگه گذش ...
چون اون زمان حموم عمومی و بیرون بود باید میشستن رو زمین که کثیفم بوده خیلی برا همین میگفتن چون رحم بازه میکشه بالا کثیفی رو نازا میشی حموم نباید بری الان دوش سرپایی سه دقه ای اشکالی نداره🥰
اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲ به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
عزیزم جدیدا دکترا مبگن اشکال نداره بری زود بیای. اما تجربه من اینه هر وقت میرم کمر درد و پا درد شدید تا اخر پریودی میگیرپ معذرت میخام خونیم که میاد قبلش لختس بعدش حالت اب داره . خیلی بده و دردناک . واسه همون نپیشه به حرف دکترا زیاد اعتماد کرد. من فقط یبار تصمیم گرفتم برم اونم فقط برم بالاتنمو بشورپ که عرق بره و دگیه نرم توهم زیا نرو
وااای من چون هر روز حموم میرم واقعاااا حوصله اون تو موندن ندارم
فوبیا حموم دارم من کسی خونه نباشه نمیرم میترسم
شوهرم صب میره دستشویی مسواک میزنه و صورتشو میشوره من تو این تایم دودست سرمو شستم شیو کردم و لیف زدم دارم خودمو خشک میکنم😂😂😎
اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲ به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱