سلام بچه ها من یه جا تو اینترنت میخونم که در دوران قاعدگی نباید حمام بری عوارض داره و یجا خوندم که نوشته بود مشکلی نداره د فقط وقتی ضرر داره که اب الوده باشه یا زمین آلوده باشه من چیکارکنم؟
من بعضی روزا دوساعت تو حمومم😐 قبلن با خونواده سر این موضوع دعوام میشد الان همسرم😹منم هر روز میرم خ ...
چون هر روز شیومیکنم اصلا زمان نمیبره اصلا نمیزارمدربیان بدبختا😂😂 نرم کننده نمیزنم شیر مو اومدم بیرون میزنم فک کنم همین کلی تایم بگیره تو حموم
اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲ به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
عزیزم اپلیکیشن دکتر ساینا کلی پزشک متخصص داره در همه زمینه ها. شما میتونید به صورت آنلاین از پزشک متخصص مشاوره متنی یا تلفنی بگیرید و هر سوال پزشکی که داشتید رو بپرسید.
دوران پریود میمالیدی روغنو ؟این عسل و سیاهدونه چجور قاطی کنیم نسبت چند ب چنده گلم
نه یکماه هرشب روغن میمالیدم و باپارچه شکمم رو میبستم تا فردا صبح .سیاهدونه و عسل هم به نسبت یک به سه قاطی کن.مثلا نصف کمتر قاشقچی سیاهدونه رابکوب و یه قاشقچی پر عسل بهش اضافه کن فقط حواست باشه سیاهدونه را کوبیدی سریع باعسل قاطی کنی که سمی نشه.من تو پریودی اب جعفری هم میخورم.اونم خوبه