2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون فحش بد میده تو دعوا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2879 بازدید | 54 پست

آدم مهندس تحصیل کرده و استاد دانشگاه باشه و بد دهنی کنه تو دعوا و یا سبک حرف بزنه.....

چقدر تاسف داره واقعا. خیلی متنفرم ازین اخلاقش که همش مربوط به تربیت خانوادگی طرفه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توخانواده ی خودم‌اصلاو ابدا حتی فحشای خیلی باادبانه هم کسی میدادمامانم چنان چشم‌غره ای میرفت بهش ک‌ه ...

یعنی ناموسی.من فحش ناموسی خوردم اینبار.خیلی زورم گرفته

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید
آدم مهندس تحصیل کرده و استاد دانشگاه باشه و بد دهنی کنه تو دعوا و یا سبک حرف بزنه..... چقدر تاسف دا ...

چقدر بعم برخورده.من دختری بودم ک تو خیابون یکی فحش میداد گوشمو میگرفتم

چکار کردی ک دیگه فحش نداد

والا سخت بود

کاهی قهر کاهی بی محلی گاهی مثل خودش  بعدا میگفتم خیلی حرفت زشت بود

اینم بگم منطقی و عاقل تعریف نباشه

ی سری خوبی داره ی سری بدیااا ولی اکثرش تغییر کرد البته خودش خاست نقص خانواده هارو دید ترسید اونجوری بشیم

از کسی عصبی بشه با فوش ناموسی مستحفیض میکنه طرفو😐

تو خانواده خودتونم بوده.؟من یکی از اشناهامون خودشو زنش هر دو دعواشون میشه میگن ولی زنشم مثل خودش دهن لقه و عادی واسشون .ولی من نمیتونم واقعا

والا سخت بود کاهی قهر کاهی بی محلی گاهی مثل خودش  بعدا میگفتم خیلی حرفت زشت بود اینم بگم منطق ...

اره باید خودش بخواد.مثل شوهر من تا خودش نخواست دست بزنش نرف.خودش دید چ حالیم ازش داره سعی میکنه بره.البته بگم هنوز هل میده و ...ولی عصابنیتش رو با فحشه خالی میکنه

تو خانواده خودتونم بوده.؟من یکی از اشناهامون خودشو زنش هر دو دعواشون میشه میگن ولی زنشم مثل خودش دهن ...

نه تو خانواده ما حتی فوش عادی نمیدن

نامزدم خیلی بد دهن نیس و خدایی خوبه فقد ی بار دیدم با دوستش دعواش شد فوش ناموس بست😐

وقتی یادم میوفته کیا تو زندگیم برام مهم بودن ، سرم میگیرم بالا تُف میکنم تو اسمون تا برگرده تو صورتم :/
چقدر بعم برخورده.من دختری بودم ک تو خیابون یکی فحش میداد گوشمو میگرفتم

دقیقا منم همینطور .نمیدونی من خانوادم چقدر سرسنگین اند و باشخصیت اصصصصصلا تو دعوا کسی این فحشها را نمیده من این چیزا را از شوهرم دیدم خیلی سر خورده شدم. خیییلی...

بنظرتون اینجوری خرد شدن میتونه دلیل طلاق بشه؟دوسش دارما خیلی زیاد.میدونمم خیلی میخواتم ولی خستم .میترسم عمرمو بیشتر از این صرفش کنم بهتر نشه بدترم بشه.تو این ۶ سال ک پیشرفتی نداشته

دقیقا منم همینطور .نمیدونی من خانوادم چقدر سرسنگین اند و باشخصیت اصصصصصلا تو دعوا کسی این فحشها را ن ...

من سرخوردم.احساس پوچی دارم‌احساس ببخشید بی کلاسیبی عزت نفسی.تو خودم شکستن.و هزارتای دیگه.ازش بیزارم در حالی ک دوسش دارم.ی حال عجبیم اصلا