2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون فحش بد میده تو دعوا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2882 بازدید | 54 پست

ما تو خانوادمون مخصوصا مامانم اصلاااا فحش نمیدیم 

داداشم دکتری داره از یکی از بهترین دانشگاها شغل خوب داره اپلی میشه خارج، خوبه ها ولی موقع دعوا و عصبانیت خیلییییی فحشای بد می‌ده اصلا تو کتم نمیره این کارش 

اصلا با مردی ک بد دهن باشه نمیتونم کنار بیام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سرخوردم.احساس پوچی دارم‌احساس ببخشید بی کلاسیبی عزت نفسی.تو خودم شکستن.و هزارتای دیگه.ازش بیزارم ...

منم همینطور ازین اخلاقش و عصبی شدن و اینکه تو دعوا جلوشو نگیرم (ینی نرم تویه اتاق دیگه) دست بزن داره.

ما تو خانوادمون مخصوصا مامانم اصلاااا فحش نمیدیم  داداشم دکتری داره از یکی از بهترین دانشگاها ...

دقیقا مثل ما.خانوادم اصلا فحش بد ندارن.خانواده منم از لحاظ تحصیلات و اینا بالا ولی فحشای بدش تو مغزمه.راستش اینبار یکیش رو خودمم تکرار کردم و گفتم خودتی.و بیشتر حالم از این بده ک منم ناخواسته شدم مثل خودش.انگار هویتم رو گم کردم‌من تا بحال حتی تو هیچ شرایطی ب لبم نیورده بودم چجوری از دهنم در اومد نمیدونم

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید
منم همینطور ازین اخلاقش و عصبی شدن و اینکه تو دعوا جلوشو نگیرم (ینی نرم تویه اتاق دیگه) دست بزن داره ...

چقدر دردناکه واقعا.خیلی دلم میگیره

دقیقا مثل ما.خانوادم اصلا فحش بد ندارن.خانواده منم از لحاظ تحصیلات و اینا بالا ولی فحشای بدش تو مغزم ...

بله درسته، خانواده تأثیر داره ولی محیط بیشتر

داداش رفت خوابگاه ماشالا همه چی یاد گرفت 

چقدر دردناکه واقعا.خیلی دلم میگیره

اسی منم دقیققققا مشکل تو رو دارم. منم تو دعوا فحشهایی که از خودش یاد گرفتم را با عصبانیت بهش میگم اگه به خانوادم فحش بد بده منم همونا را تحویل میدم اما اصلا ندارم. تو دعوا از خودش یاد گرفتم.😢

بله درسته، خانواده تأثیر داره ولی محیط بیشتر داداش رفت خوابگاه ماشالا همه چی یاد گرفت 

من شوهرم اینا تو خانوادشون کلا ازاد حرف میزنن‌.همشون همه چیز میگن جلو همو عادی واسشون اخه من چجوری اینو درسش کنم بعد از ۳۵ سال

اسی منم دقیققققا مشکل تو رو دارم. منم تو دعوا فحشهایی که از خودش یاد گرفتم را با عصبانیت بهش میگم اگ ...

اره منم ب مامانم گفت گفتم فلان چیز مامان خودته ولی حالم از خودمم بد شد احساس میکنم عزت نفسم رفته زیر سوال

ای بابا پس حسابی بساط حرص خوردن فراهمه

اره ببین من چی میکشم.البته بگما هرچی میکشم از احمقی خودمه.ی دختر ازاد و شور و شر و لوس بابایی تو ۱۷ س

الگی عاشق شدن و پاش وایسادن اونم با تیکه ای ک اصلا بانمیخوند .نتیجش اینم میشه.بیچاره پدرم حریفم نشد و الانم فقط پا ب پای من استرس میکشه