2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون فحش بد میده تو دعوا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2879 بازدید | 54 پست

میخوام شنود بذادم تو ماشین شوهرم.

میشه بگی از کجا گرفتی؟

قیمتش چقد بود؟

و چند ساعت ضبط میکرد صداهاشو؟

اگه دوست داشتین یه صلوات بفرستین واسه سلامتی نینیم و اینکه سر وقت بدنیا بیاد انشاالله😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شوهرت میخواست طلاقت بده فهمیدی برات دعا گرفته بودن؟؟؟

دعا گرفتن ک کار و خوراک مادرشوهرمه.همین الانم دارم طلاق میگیرم .این دفعه پا رو دلم گذاشتم چون عزت نفس رو از بین برد

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید
دعا گرفتن ک کار و خوراک مادرشوهرمه.همین الانم دارم طلاق میگیرم .این دفعه پا رو دلم گذاشتم چون عزت نف ...

سلام چجوری فهمیدین که واستون دعانوشتن جای خاصی توی خونه میزارن منم احساس میکنم خانم جادوگرواسم دعاگذاشته اخه شوهرم خیلی به دعااعتقادداره ممنون  میشم راهنمایی کنیدخانمی

سلام چجوری فهمیدین که واستون دعانوشتن جای خاصی توی خونه میزارن منم احساس میکنم خانم جادوگرواسم دعاگذ ...

وقتی طرف مقابلم هر کاریش رو با دعا انجام میده .پس حتما وقتی گره بیفته تو کارش ب همین رو میاره دیگه.من از خود شوهرمم پرسیدم گفته گرفتم.جای خاصی نداره

شماالان طلاق گرفتین واسه اینکه شوهرتون فحش میده یااینکه خیانت کرده نتیجه ای هم داده دستگاه ظبط صدا

یعنی میشه فهمیدچی میگن خیلی دوس دارم بفهمم مادرجادوگرش که هرروزبهش تماس میگیره چی میگه بهش که اینقدرباهام سرده خدالعنتش کنه

شماالان طلاق گرفتین واسه اینکه شوهرتون فحش میده یااینکه خیانت کرده نتیجه ای هم داده دستگاه ظبط صدا ...

نه من استانه جداییم خونه پدرمم.خیانت نتونستم ثابت کنم و همه میگن نبوده.بیشتر مشکلم فحاشی و دست بزن و دخالت مامانش بود

نه من استانه جداییم خونه پدرمم.خیانت نتونستم ثابت کنم و همه میگن نبوده.بیشتر مشکلم فحاشی و دست بزن و ...

تکلیف بچتون چی میشه پیش خودتونه یاپدرش سنشو  زدین ۴سال پیش کی میمونه یعنی حق حضانت بچه دارین