2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

راستش ازیه فردی شکایت کردیم به جرم ادم ربایی وعیره الان به قید سندبیرونه یکسره زنگ میزنه تهدید فحش سه ماه زندگیمون حروم شده چیکارکنم روندپرونده کنده برم پیش دادستانی چطورشکایت کنم 

بله بفرمایید

من سال دیگ کنکور دارم و میخوام رشته حقوق قبول شم میخواستم بدونم رتبه قبولی تو دانشگاه های دولتی تهران چقدر هس و اگ شمام رتبتونو با دانشگاتونو بگید ممنون میشم؟!و اینکه شغلی هس ک آینده داشته باشه؟!از نظر درآمد؟

راستش ازیه فردی شکایت کردیم به جرم ادم ربایی وعیره الان به قید سندبیرونه یکسره زنگ میزنه تهدید فحش س ...

صداشو ضبط کنید بابت تهدید هم شکایت کنید

این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌

راستش ازیه فردی شکایت کردیم به جرم ادم ربایی وعیره الان به قید سندبیرونه یکسره زنگ میزنه تهدید فحش س ...

سلام عزیزم این نوع پرونده ها خیلی پیچیده هستند باید  اول خود پرونده روبخونی بعد رای دادگاه خیلی مهمه

من سال دیگ کنکور دارم و میخوام رشته حقوق قبول شم میخواستم بدونم رتبه قبولی تو دانشگاه های دولتی تهرا ...

من رتبه ام دو رقمی بود من دانشگاه ارم شیراز درس می خونم چون نمی خواستم از خانواده ه ام دور بشوم   اگر ازمون وکالت قبول بشوی  پروانه وکالت بگیری خیلی خوبه  ولی امتحان وکالت خیلی قبول شدنش دشواره

من رتبه ام دو رقمی بود من دانشگاه ارم شیراز درس می خونم چون نمی خواستم از خانواده ه ام دور بشو ...

اها چ خوب بعد زمان کنکورت اینا کلاسای آموزشی و قلمچی شرکت کردین؟چجوری تست زدین و از کی شروع کردین ب خوندن و تست زدن!منم بیشتر سردفتری دوس دارم از اون اطلاعی دارین؟

ببخشید زیاد میپرسما اخه واسم مهمه♥️😪

2790
2778
2791
2779
2792