راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من سال دیگ کنکور دارم و میخوام رشته حقوق قبول شم میخواستم بدونم رتبه قبولی تو دانشگاه های دولتی تهران چقدر هس و اگ شمام رتبتونو با دانشگاتونو بگید ممنون میشم؟!و اینکه شغلی هس ک آینده داشته باشه؟!از نظر درآمد؟
این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌
من سال دیگ کنکور دارم و میخوام رشته حقوق قبول شم میخواستم بدونم رتبه قبولی تو دانشگاه های دولتی تهرا ...
من رتبه ام دو رقمی بود من دانشگاه ارم شیراز درس می خونم چون نمی خواستم از خانواده ه ام دور بشوم اگر ازمون وکالت قبول بشوی پروانه وکالت بگیری خیلی خوبه ولی امتحان وکالت خیلی قبول شدنش دشواره
من رتبه ام دو رقمی بود من دانشگاه ارم شیراز درس می خونم چون نمی خواستم از خانواده ه ام دور بشو ...
اها چ خوب بعد زمان کنکورت اینا کلاسای آموزشی و قلمچی شرکت کردین؟چجوری تست زدین و از کی شروع کردین ب خوندن و تست زدن!منم بیشتر سردفتری دوس دارم از اون اطلاعی دارین؟