2777
2789
عنوان

جدایی

173 بازدید | 18 پست

سلام

من میخام یکم راهنماییم کنید

چند وقتیه خیلی درگیرم

من هفت ماه پیش با یه آقایی عقد کردم

ایشون وقتی اومدن واستگاری گفتن به دلیل اینکه  یک چشمشون حین کار آسیب دیده و دیدشو از دست داده عصبی هستن 

من ترسیدم و یکماه عقدو به تاخیر انداختم و بیشتر به اینکه عصبی باشن یا نه دقت کردم تو دوران آشنایی 

و متوجه وابسته بودنش به مادرش نشدم

تمام چتامونو برا مادرش میخوند 

و اونموقع دقت نکردم به این موضوع

و مادر ایشون وقتی اومدن خاستگاری شروع کردن به دروغ گفتن و بد گفتن از خانواده ما

اما ما گذشتیم و عقد کردیم

تو این دوران متوجه شدم که شوهرم بدون اینکه با پدر و مادرش حرف بزنه کاریو انجام نمیده

و تا حالا چند بار دعوا شده و ایشون همشو  به مادرش گفته

وقتی بهش میگم اینارو نگو میگه وقتی ناراحتم مادرم از قیافم میفهمه و من باید همه چیو بگم

و خانوادون در ابتدا وعده های زیادی دادن ولی زدن زیرش

خواهرشم اهل دخالت هست و گزارش کارامو میده به برادرش

شوهرم بهم تهمت مخفی کار بودن زده به خاطر گزارش دادن خواهرش

و اینکه اول که اومدن خاستگاری ما گفتیم خونه مستقل میخاییم ولی الان به من میگن برم تو خونه اییکه حیاطش مشترکه با مادر شوهرم زندگی کنم

و وقتی من گفتم بین دوتا خونه دیوار بشه  شوهرم گفتن تو قصد جدایی من و مادرمو داری و من نمیبندم اون راهو و هر کار دلت میخاد بکن

و مادرم وقتی گفتن با این وضعیت نمیزارم بیاد زندگی کنه میخواست مادرمو بزنه

و بعد ازدرگیری بین خانواده ها من به پدرشوهرم زنگ زدم و دلیل اینکه نمیخام برم تو اون خونه رو گفتم که به دلیل دخالتهای دیگرانه

و ایشو یه ذره حق به من ندادن 

و الان بیشتر از بیست روزه که شوهرم نه به من زنگ زده و نه پیام داده

به نظرتون جدا بشم؟ یا ادمه بدم بهتر میشه؟

اگ خانوادت پشتتن جدا شو حتما 

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

رابطه داشتیم,?چن سالته

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟

دیوونه ای اگه بااین خانواده روانی زندگی کنی طلاق بگیر بره بابا اول هم مهریه رو تمام کمال بگیر بعد درخواست طلاق بده

مردی که یکبار خیانت کنه بازم خیانت میکنه هيچ چيز از هیچکس بعید نیست حتی همونیکه الان از ذهنت گذشت🙂

هیچ وقت به امیددرست شدن واردزندگی نشوچون شخصیت ایشون شکل گرفته فقط خودت اذیت میشی

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
نه دخترم و 19سالمه

بدون تردید جدا شو بخدا زندگیت جهنم میکنن البته باز خوب فکراتو بکن

بعید میدونم تغییر کنه

هیچ راهی نداری همه مردا حرف حرف خودشونه

ولی یه چیزو بهت بگم. این درگیری ها اوایل زندگی هست برای همه. اختلاف سلیقه هست. و اینکه  نیتونی یواش یواش کاری کنی که هر  چیو نگه

ولی اینکه مبخواسته مادرتو بزنه کار زشتیه و  خودش نشانه خطر بزرگی برات هست. دست بزن داره. 

عشق و نفسم مادرمه💖💖💖💖💖

حتما جداشوووو.این ادما درست بشو نیستن.خاله ی خودم وضعش همینه و جرئت نداره برخلاف میل شوهرش رفتار کنه و تحت هر شرایطی باید جلوی خونواده ی شوهرش دهنشو ببنده و هیچ اعتراضی نکنه و اونا دخالت کنن تو کاراشون.همش در عذابه.حتی نمیتونه یه راز تو زندگیش داشته باشه و حتما باید مادرشوهزش بدونه و با اون مشورت کنن.