2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اخه  فکر کردی بمیری همه چیر تموم میشه به این فکر کردی که بعد تو چی میشه خانوادت چقدر اذیت ...

خوب مشکل اینجاس که خانواده اصلا فکر نمی کنن که بخایم براشون مهم باشیم

انقد خستم که نه حوصله جواب دادن نصیحتتاتون دارم  نه مسخره کردناتون....

یک راه دیگر رو انتخاب کن بجای خودکشی

برو روانشناس بهت دارو بده اروم شی

هرلحظه ک تسلیمم در کارگه تقدیر.آرام تر از آهو بی باکتر از شیرم.هرلحظه ک میکوشم در کار کنم تدبیر.رنج از پی رنج آید .زنجیر پی زنجیر👐👐👐👐
مرد؟

بله الکی الکی خودش کشت

هرلحظه ک تسلیمم در کارگه تقدیر.آرام تر از آهو بی باکتر از شیرم.هرلحظه ک میکوشم در کار کنم تدبیر.رنج از پی رنج آید .زنجیر پی زنجیر👐👐👐👐
فقط 6 ساعته از پیش روانشناس اومدم خونه.  خیلی خسته تر از این چیزام....

داروهات رو بخور بهتر میشی

حالت از دختر جوونی که کلی ارزو و هدف داشته و حالا فهمیده سرطان خون داره هم بدتره ؟!!!!!

بخدا که فقط شماها مشکل ندارین ...یکم قوی باشین ...یکم تحمل کنین .اگ کسی چیزی نمیگ دلیل بر این نمیشه شکلی نداره 😔

فقط 6 ساعته از پیش روانشناس اومدم خونه.  خیلی خسته تر از این چیزام....

چرا میرین پیش روانشناس، مگه چی میگه بهتون، یعنی با حرفای اون آروم میشی، 

همه اش الکی، خودت بساز حالت، تمام

نگران فردا نباش، خدا از قبل آنجاست 🌷

همه کسایی ک خودکشی میکنن لحظه اخری پشیمون میشن.فقط چون عصبانی هسن و افسرده تصمیم آنی میگیرن و به عواقبش فکر نمیکنن

حالت از دختر جوونی که کلی ارزو و هدف داشته و حالا فهمیده سرطان خون داره هم بدتره ؟!!!!! بخدا که فقط ...

خیلی قوی بودم. دقیقا 1 ساله دارم زجر میکشم. من 20 نفرو منصرف کردم از خودکشی... ولی الان خیلی خستم. رسیدم ته خط...

کاش منم سرطان داشتم... منم همه ارزوهام مردن. فقط خودم زندم...