2777
2789
من حضرت زینب نیستم... من یه دختر 20 ساله ضعیفم...  من خیلی بیشتر توانم تحمل کردم

چرا فکر می کنی زندگی سختی نداره ؟ فکر می کنی همیشه باید شادی باشه ؟ نخیر ، زندگی علاوه بر شادی ، پر از چالشه ، پر از سختی ولی باید تلاش کنی باید جلوی مشکلات بایستی و شکستشون بدی حالا هر چقدر هم می خواد بد باشه چون زندگی با همه ی این سختی ها هنوزم قشنگه و ارزش مبارزه کردن و زنده موندن داره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

السا میشه لطفا باهامون حرف بزنی ؟😑 باور کن تو تنها نیستی عزیزم

چیکار کنم.... دلم نمیخواد به هیچکس دور و برم بگم میخوام خودکشی کنم که فکر کنن میخوام جلب توحه کنم یا منصرفم کنن یا حلومو بگیرن...

چیکار کنم؟

چیکار کنم.... دلم نمیخواد به هیچکس دور و برم بگم میخوام خودکشی کنم که فکر کنن میخوام جلب توحه کنم یا ...

عزیزدلم منکه بهت گفتم یه چن لحظه ب هیچی فک نکن چشاتو ببند ببین تو چقدر خوشبختی که الان میتونی واسه زنده موندنت تصمیم بگیری ☺ خیلی ها هستن مریضن و ارزوسونه خوشحال و سالم زندگی کنن ...من بهت کاملااااا حق میدم که تاراحت باشی .بالاخره ادم به ته خط میرسه ...چشاتو ببند و ب چیزایی که داری فک کن یا اینکه برو چن خط قران بخون .من بهت قول میدم حالت خوب میشه عزیزکم .تازه ما همسنیم ها 😍

هعی... هعی

ازت میخوام هیچ کاری نکنی .فقط چشاتو ببند و خودتو رها کن .ب هیچ چیزززززز فک نکن ن خوشبختی ن بدبختی فقط و فقط خودتو  رها کن ...

تو هنو خیلی جوونی دوست عزیزم ... من حسم میگ خیلی قلب پاک و مهربونی ام داری 😍

ازت میخوام هیچ کاری نکنی .فقط چشاتو ببند و خودتو رها کن .ب هیچ چیزززززز فک نکن ن خوشبختی ن بدبختی فق ...

من از این حال بدم خستم. از این همه نگرانی. از دستای یخ. از بدن زیر عرق. از تیر کشیدن قلب. از نفسای سختی که میکشم...

فقط فک میکنم اگر خودمو خلاص نکنم ب خودم ظلم کردم

من از این حال بدم خستم. از این همه نگرانی. از دستای یخ. از بدن زیر عرق. از تیر کشیدن قلب. از نفسای س ...

میخوای باهم صحبت کنیم ؟ من اصلا قضاوتت نمیکنم و فقط و فقط گوش میدم بهت قول میدم درکت کنم ...بی باهم حرف بزنیم منم سختیای زیادی کشیدم ک دوس دارم با یکی درمیون بزارم

مرسی که خواستین منصرفم کنید.... ولی من خیلی خستم... من واقعا رسیدم به اخر اخر اخرش...  نفس کش ...

منم دارم زجر میکشم و به اخرش رسیدم ولی تحمل میکنم چون خوانوادم بهم نیاز دارن..کار هرشبم گریس ولی باز تحمل میکنم 

کارما💫    

من از این حال بدم خستم. از این همه نگرانی. از دستای یخ. از بدن زیر عرق. از تیر کشیدن قلب. از نفسای س ...

این اشتباهو نکن پشیمون میشی عزیزم نمیدونم مشکلت چیه ولی باید تحمل کرد فقط همین😭

کارما💫    

سلام زنده ای هنوز دختر ؟ امیدوارم که باشی و این پستو بخونی نت نداشتم الان اومدم و چتتو با بچه ها دیدم من نمیدونم چه اتفاقی برات افتاده اما به این فکر کن که حتما حتما یکی بد بخت تر ازتوهم تو این دنیا هست اگه تو با این مشکلی که داری میخوای خورتو بکشی پس دوست  من چی بگه نه دروغ میگم که راضیت کنم قید خودکشی بزنی نه چیز دیگه چیه بدهکاری؟کسی دوست نداره ؟ دلتو شکوندن؟کسی اذیتت کرده ؟بهت تهمت زدن؟ مریضی لاعلاج گرفتی اخه دردت چیه زندگیت سخت تر از  دوست منه؟ کلاس ۶م بود که مامانش مرد همون سال از شوکی که بهش وارد شد پسوریازیس گرفت و کلی بدبختی اون باید با این مریضی که درمان قطعی ندارع زندگی خودشو باباشو داداش ۴سالشو میگذروند باباش مسافر کش بود حدودا ۱۴ سالش بود که باباش زد به یکی و تا همین حالام تو زندانه اون موند و داداشش و مریضیش و دیه ای که باباش باید میداد و خرج زندگی شروع کرد به کار کردن قید درسو زد من آخر هفته ها میرفتم پیشش بهش درسارو خلاصه میگفتم اما گوشش به من نبود تو همین گیر و دار خالش اومد بهش گفت بیا زن پسر من شو۴ سال ازت بزرگت تره بهم میخورین اون حد اقل کمکت میکنه خرج خودتو داداشتو دربیاری اون روزاشو خوب یادمه خیلی خوشحال بود فکر میکرد شانس بهش رو کرده اما ادم بدبخت واقعا بدبخته پسره معتاد بود و دست بزن داشت چه شبایی که با گریه و صورت ورم کرده دست داداششو میگرفت و میومد خونه ما(نزدیک بودیم بهم) بعد ۷ماهم پسره پای منقل تموم کرد و تازه شد شروع بدبختیای اون حالا علاوه بر مشکلاتش یه بچم تو شیکمش  بود حالا به نظر تو اون باید خودکشی میکرد یاتو ما دیگه از اون محل رفتیم و ازش خبری نداشتم اما چند وقت پیش فهمیدم که همون سالا داداششم از پله ها می افته و قطع نخاع میشه تا اینکه چند شب پیش اتفاقی توی خیابون دیدمش با یکی ازدواج کرده بود و وضع زندگیش خیلی خوب شده بود .....با گریه و خنده میگفت بالاخره زندگیو شکست دادم 

حالا بگو ببینم وضعت از اونم بدتره ؟؟؟