2777
2789

من دیگهههه دلیلی برای زنده بودن ندارم.... 

من هیچییییی ندارم که بهش دل خوش کنم.... بدرک که مامانم دق میکنه... من زجر بکشم که یکی دیگه دق نکنه؟ من دیگه خستم از زجر... خسته... میدونین خسته ینی چی؟

خیلی قوی بودم. دقیقا 1 ساله دارم زجر میکشم. من 20 نفرو منصرف کردم از خودکشی... ولی الان خیلی خستم. ر ...

به این فکر کن تو توی یه جمعیت آدمی هستی ک همه مثل خودتن مشکلات و غم دارن ومجبورن تحمل کنن به این فکر کن تنها نیستی.هیچ کس خوش و خرم نیست.پس ما هم ک سیر شدیم از دنیا بیایم بریم خودکشی کنیم.

هرلحظه ک تسلیمم در کارگه تقدیر.آرام تر از آهو بی باکتر از شیرم.هرلحظه ک میکوشم در کار کنم تدبیر.رنج از پی رنج آید .زنجیر پی زنجیر👐👐👐👐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی قوی بودم. دقیقا 1 ساله دارم زجر میکشم. من 20 نفرو منصرف کردم از خودکشی... ولی الان خیلی خستم. ر ...

حق داری هممون حق داریم ...خیلیامون بیشتر از سنمون داریم سختی میکشیم ...ولی بخدا که میگذره ...یه روز ب یاد این روزات میوفتی و باخودت میگی که چقدر قوی بودی ...من برای حال دلت دعا میکنم عزیزم ...فقط اینو بدون که با خودکشی نسکلات کم که نمیشن هیج اون دنیا هم باید جواب خدارو پس بدی هم پدر مادرت که با این‌کارت دلشون رو شکوندی 💔

خودکشی کار ادماییه که قدرت ایستادن در برابر مشکلاتشون ندارن و ضعیفن ، به جای این که به فکر حل مشکلشون باشن ، خودکشی می کنن . 

زندگی که همش شادی و راحتی نیست ، سختی و مشکلات هم داره و تو نباید کنار بکشی ، باید ادامه بدی .

زندگی زیباست ای زیبا پسند
زنده اندیشان به زیبایی رسند
آن قدر زیباست این بی بازگشت
کز برایش می توان از جان گذشت
مردن عاشق نمی میراندش
در چراغ تازه می گیراندش
باغ ها را گر چه دیوار و در است
از هوا شان راه با یکدیگر است
شاخه ها را از جدایی گر غم است
ریشه هاشان دست در دست هم است .
هوشنگ ابتهاج ( ه. ا . سایه )

من دیگهههه دلیلی برای زنده بودن ندارم....  من هیچییییی ندارم که بهش دل خوش کنم.... بدرک که مام ...

میشه ازت خواهش کنم که قران بخونی الان ؟؟🙏🙏 فقط یه صفحه بخون ...بهت قول میدم حالت عوض میشه ...

میدونی مشکل چیه بعضی ادمها دنیا رو خوش وخرم میخان تا یه مشکلی پیش میاد زود میخان خودشون رو نیست و نابود کنن.عززیز دنیا دار مکافاته دنبال خوشی و خرمی نباش .مشکلاتش حتی بیشتره.اگه به زجر و دردی ک حضرت زینب کشید و امامان تحمل کردن میفهمی دنیا برای خوباهم جایی نداره و به همه بدی کرده ...فقط.دنبال خوشی و خرمی نباش باهاش باید کنار اومد

هرلحظه ک تسلیمم در کارگه تقدیر.آرام تر از آهو بی باکتر از شیرم.هرلحظه ک میکوشم در کار کنم تدبیر.رنج از پی رنج آید .زنجیر پی زنجیر👐👐👐👐
میدونی مشکل چیه بعضی ادمها دنیا رو خوش وخرم میخان تا یه مشکلی پیش میاد زود میخان خودشون رو نیست و نا ...

من حضرت زینب نیستم... من یه دختر 20 ساله ضعیفم... 

من خیلی بیشتر توانم تحمل کردم

هعی... فقط میگید خدا... من هیچی نمیتونم بگم. هیچکس کمکم نکرد.... کسی بم نگفت چجوری بزنم که جون سالم ...

تو فقط حرف خودت میزنی نمیخایی به خودت بیای.دیگه انسان صاحب اختیاره....خود دانییییی

عزیزم تو شرایط بدی هستی .برای خودت رویاهای زیبا ساخته بودی .مطمئن باش تمام اینها به صلاح خودت بوده .دلبسته و وابسته شدی شدید .عذاب وجدان .ولی راهش خودکشی نیست . میگی مقصری .تقصیر تو شده خب قوی باش و درستش کن .با رنج دادن خودت چیزی درست میشه ؟ هرچند که من میگم تو مقصر نیستی. حق انتخاب داری .هر دختری خواستگار داره .حتی من شنیدم از مادر شوهر عروسش خواستگاری کردند .شاید طرفت تو سربازی راهش عوض شده و تغییر کرده .

به نظر من به خودت بها بده .یک مدت پیگیرش نشو .به خودت برس و شاد زندگی کن .مطمئن باش خودش متوجه اشتباهش میشه و برمی گرده .

فقط اینو بدون قبلا از نظر اعتقادی محکم نبود فقط ادای فرد مقید داشته .ولی الان از نقشش خارج شده و روی واقعیشه که نشون میده . عزیزم به خودت زمان بده . 

من حضرت زینب نیستم... من یه دختر 20 ساله ضعیفم...  من خیلی بیشتر توانم تحمل کردم

خیلیا ارزوشونه جای تو باشن ...میفهمی ؟؟؟؟؟

امروز رفتم بخش سرطان یه بچه ی ۵ ساله اونجا بود که ارزوش این بود یه روز بره خونشون و بتونه نفس راحت بکشه ...چرا اینقدر خودخواهی ؟؟؟؟؟؟؟ ینی از اون بچه ی ۵ ساله هم کمتری که موهای قشنگشو از ته تراشیده بودن و دیتش پراز سرم بود ؟؟؟؟😔😔😔😔

من نمیدونم چ مشکلی داری ولی میخوام بهت بگم که اون یه لچه ی ۵ ساله اس ولی داره میجنگه واسه زندگی کردن و تو ۱۵ سال از اون بزرگتری ...یکم فک کن توروخدا

مرسی که خواستین منصرفم کنید.... ولی من خیلی خستم...

من واقعا رسیدم به اخر اخر اخرش... 

نفس کشیدن برام سخته... تالا نفس کشیدن برات سخت شده؟ این ساعتای که داره میگذره ثانیه ثانیش دارم عذاب میکشم

من دارم درد میکشم... من واقعا توان این همه فشار رو ندارم... شما درست میگید من ضعیفم خودم میدونم.... 

من ضعیفم..............

مرسی....

خیلیا ارزوشونه جای تو باشن ...میفهمی ؟؟؟؟؟ امروز رفتم بخش سرطان یه بچه ی ۵ ساله اونجا بود که ارزوش ...

منم ارزومه ی نفس راحت بکشم.... منم خیلی سختی میکشم... بیشتر از توانم. بیشتر از ظرفیتم... بخدا خود خدا میدونه چقد سخته برام گذشتن این ثانیه ها

منم ارزومه ی نفس راحت بکشم.... منم خیلی سختی میکشم... بیشتر از توانم. بیشتر از ظرفیتم... بخدا خود خد ...

فقط خدا میدونه که چقدر سختی کشیدی ...پس الانم برو با خدا حرف بزن ازش بخواه که ارومت کنه قران بخون حتی یه ایه محاله خدادست رد بهت بزنه عزیزدلم ...

لطفا اینو ک گفتم انجام بده .خواهش میکنم ازت