2777
2789
عنوان

بیاین عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 25785 بازدید | 2711 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه درصده ببین😭😭

سارا جدی جدی میزما اینسری سه ماه بعد میام خدایی نیام ببینم نیسیا بخدا ی بلایی سر خودم میارم هیچ وخ از سایت نرو خب؟

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
وای کاش بودممممم😂😂😂

جاتون خالی کلی خندیدیم بهش از رو نمیرفت هرچی بش میگفتن😂😂😂😂😂فقد فوش میداد

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               
من شرمم اومد بجاش ولی کاربریش تعلیق نشد😒😒

اره حرصش بدجور در اومده بود😒

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

استارتر من عکست رو ندیدم عزیزم، دوست داشتی ممنون میشم ببینم😍

خوشـحال و شـاد و خنـدانـم                                       قــدرِ دُنـیــا را مـی دانـم                                                                 💚💜💚                        
افرین کلا سعی کن کمتر بیای درسته دلم برات تنگ میشه ولی درست مهم تره  هر از گاهی شبا بیا 😍😍 & ...

منم دلم تنگ میشه شهریور نیام ببینم نیسیا دق میکنم

سارا جدی جدی میزما اینسری سه ماه بعد میام خدایی نیام ببینم نیسیا بخدا ی بلایی سر خودم میارم هیچ وخ ا ...

سه ماه بعد چرا عشقم😢

اینجا که بدون تو صفا نداره 

کی میری باز😔😔😔

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
منم دلم تنگ میشه شهریور نیام ببینم نیسیا دق میکنم

ن خیالت راحت هستم عخشم😍😍❤❤❤❤

خودمم تابستون دیگ درس ندارم ولو ام تو سایت😂

نومید نتوان بود ز او   دخترِبهارم🌼  زادهء 1فروردین😊🌙 
اره حرصش بدجور در اومده بود😒

عاره نابودش کردن😒😂

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               
سه ماه بعد چرا عشقم😢 اینجا که بدون تو صفا نداره  کی میری باز😔😔😔

امشب خدافظیو میزنم وای خیلییییی دلم تنننگ میشه خیلییییییییییییییییییییییییییییییییی

بیا عزیزم

بازم میگم ..چه نازی ماشالله😂😂😂

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
سارا جدی جدی میزما اینسری سه ماه بعد میام خدایی نیام ببینم نیسیا بخدا ی بلایی سر خودم میارم هیچ وخ ا ...

قول بده برگردیااا من و سارا دق میکنیم

نومید نتوان بود ز او   دخترِبهارم🌼  زادهء 1فروردین😊🌙 
ن خیالت راحت هستم عخشم😍😍❤❤❤❤ خودمم تابستون دیگ درس ندارم ولو ام تو سایت😂

اخ جوووووووووون منم درس ندارم اون موقه دیگ 24 ساعتی پلاس میشیم