یارن مدیر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 12938 عنوان بیاین عکس | مشاهده متن کامل بحث + 25785 بازدید | 2711 پست یه تاپیک خوب بزنین دارم عصبانی میشما دو ساعته هیچی نیسعکسم ندارم دوس دارین شما بزارین نظر بدیم در مورد شخصیتتوندوس ندارینم برین ی تاپیک خوب بزنین تا با دمپایی ابری خیس نیفتادم دنبالتونزود زود زووووووووووووووود ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید... 1399/03/04 | 14:33 24 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یارن مدیر استارتر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 12938 ادددددد تو همین دو دیقه ای ک نیسیییییییم باید تاپیک جنجالی بزنن ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
یارن مدیر استارتر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 12938 سه درصده ببین😭😭 سارا جدی جدی میزما اینسری سه ماه بعد میام خدایی نیام ببینم نیسیا بخدا ی بلایی سر خودم میارم هیچ وخ از سایت نرو خب؟ ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
یاردا عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 1133 وای کاش بودممممم😂😂😂 جاتون خالی کلی خندیدیم بهش از رو نمیرفت هرچی بش میگفتن😂😂😂😂😂فقد فوش میداد همونـ آبجوشـے کہ سیبزمینـے رو نرم میکنہ تخممرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔 لایک الع😒
sarire عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 125957 من شرمم اومد بجاش ولی کاربریش تعلیق نشد😒😒 اره حرصش بدجور در اومده بود😒 بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت... 👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
nilnaz عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 1785 استارتر من عکست رو ندیدم عزیزم، دوست داشتی ممنون میشم ببینم😍 خوشـحال و شـاد و خنـدانـم قــدرِ دُنـیــا را مـی دانـم 💚💜💚
حانی_jun عضویت: 1399/01/20 تعداد پست: 3077 من شرمم اومد بجاش ولی کاربریش تعلیق نشد😒😒 چی شد دخترم؟؟یه لحظه نتم قطع شداا نومید نتوان بود ز او دخترِبهارم🌼 زادهء 1فروردین😊🌙
یارن مدیر استارتر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 12938 افرین کلا سعی کن کمتر بیای درسته دلم برات تنگ میشه ولی درست مهم تره هر از گاهی شبا بیا 😍😍 & ... منم دلم تنگ میشه شهریور نیام ببینم نیسیا دق میکنم ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
sarire عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 125957 سارا جدی جدی میزما اینسری سه ماه بعد میام خدایی نیام ببینم نیسیا بخدا ی بلایی سر خودم میارم هیچ وخ ا ... سه ماه بعد چرا عشقم😢اینجا که بدون تو صفا نداره کی میری باز😔😔😔 بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت... 👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
حانی_jun عضویت: 1399/01/20 تعداد پست: 3077 منم دلم تنگ میشه شهریور نیام ببینم نیسیا دق میکنم ن خیالت راحت هستم عخشم😍😍❤❤❤❤خودمم تابستون دیگ درس ندارم ولو ام تو سایت😂 نومید نتوان بود ز او دخترِبهارم🌼 زادهء 1فروردین😊🌙
یاردا عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 1133 اره حرصش بدجور در اومده بود😒 عاره نابودش کردن😒😂 همونـ آبجوشـے کہ سیبزمینـے رو نرم میکنہ تخممرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔 لایک الع😒
یارن مدیر استارتر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 12938 سه ماه بعد چرا عشقم😢 اینجا که بدون تو صفا نداره کی میری باز😔😔😔 امشب خدافظیو میزنم وای خیلییییی دلم تنننگ میشه خیلییییییییییییییییییییییییییییییییی ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
قله عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 14655 بیا عزیزم بازم میگم ..چه نازی ماشالله😂😂😂 ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
حانی_jun عضویت: 1399/01/20 تعداد پست: 3077 سارا جدی جدی میزما اینسری سه ماه بعد میام خدایی نیام ببینم نیسیا بخدا ی بلایی سر خودم میارم هیچ وخ ا ... قول بده برگردیااا من و سارا دق میکنیم نومید نتوان بود ز او دخترِبهارم🌼 زادهء 1فروردین😊🌙
یارن مدیر استارتر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 12938 ن خیالت راحت هستم عخشم😍😍❤❤❤❤ خودمم تابستون دیگ درس ندارم ولو ام تو سایت😂 اخ جوووووووووون منم درس ندارم اون موقه دیگ 24 ساعتی پلاس میشیم ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...