2777
2789
عنوان

مادر شوهر

118 بازدید | 8 پست

من با حانواده شوهرم مسافرتم دیشب شوهرم خونه نبود یهو مادر شوهرم شروع کرد راجع به کار خواهرم پرسید من خودم هیچ وقت از کسی نمپرسم حقوقت چنده حتی راجع به حقوقش هم پرسید پرسید کی یراش کار پیدا کرد گفتم شوهر خالم یهو گفت چرا برای تو‌کار پیدا نمیکنه من اصلا دنبال کار نیستم این حرفو زد خیلی جا خوردم خودمم بچه ۴ ماههه دارم فقط گفتم رشته من متفاوته نمیتونه برای من کار پیدا کنه من قبل ازدواج کار میکزدم و گفت کجا کار میکردی و گفت خوب بوده جرا اومدی بیرون و‌گیر داده بود به کار کردن من! و اینکه یه شوهر خالت بگو کار پیدا کنه برات خیلی ناراحت شدم من شوهرم بهم نمیگه برو دنبال کار و‌هیچ کس دیگه بعد مادر شوهرم دخالت کرد و‌ناراحتم‌چرا جوابشو ندادم که بفهمه از دخالتش ناراحت شدم به نظرتون به شوهرم بگم اگه بگم چه مدلی بگم که هم گارد نگیره هم بفهمه کار مادرش زشت بوده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو عیزم مگه مشکل مادی چیزی تو زندگیمون هست ک به من نگفته باشی

اگه گفت ن چرا ک مطمئنم میگه 

بگو اخه مادر جون داشت اصرار میکرد که برم سر کار و به شوهر خالم بگم برام کار پیدا کنه گفتم شاید تو دست و بالت تنگ شده ب من نگفتی ب مادر جون گفتی ناراحت شدم یه لحظه

همون ناراحتم چرا اینطوریا جواب ندادم که دیگه دخالت نکنه ولی حالا که جواب ندادم تو‌دلم مونده نمیدونم ...

من بودم میگفتم که سری بعدپسرش جوابگومادرش باشه ومن مخاطبش نباشم وبی حرمتی ازسمت من صورت نگرفته باشه

یانمیاسان قیز😀
بگو عیزم مگه مشکل مادی چیزی تو زندگیمون هست ک به من نگفته باشی اگه گفت ن چرا ک مطمئنم میگه  ب ...

مشکل مادی که به خاطر وضع بازار خراب الان داریم برای همین اینو بگم حتما میگه اره ، من خودمم اگر بچه نبود دپست داشتم کار کنم ولی با بچه ۴ ماهه نمیشه و از اینکه مادر شوهرم دخالت کرد خیلی ناراحت شدم اگه خود شوهرم بگه خب میفهمم فشاز زندگی باعث این حرفش شده و استقبال هم میکنم از حرفش ولی مادر شوهر خیلی دلخورم کرد ، همش راه میره و از زن و‌شوهرایی که با خم کار میکنن میگه و میگه حقوقاشونم خوبه و زندگی راحتی دارن که غیر مستقصم تیکه میندازه برای همین تو دلم مونده

مشکل مادی که به خاطر وضع بازار خراب الان داریم برای همین اینو بگم حتما میگه اره ، من خودمم اگر بچه ن ...

افرین منم دارم همینو میگم میگم بش اونو بگو بعد بگو چرا به مادرجون گفتی مگه من غریبم تو اگه میخوای من برم سر کار به خودم بگو چرا به بقیه میگی و خلاصه پیاز داغشو زیاد کن