2777
2789
عنوان

سکته مغزی

1667 بازدید | 14 پست

سلام بچهها میتونید کمکم کنید پدرم سکته مغزی کرده و بینایی جفت چشماش خیلی تاره و سمت چپ یکم تحرک داره کسی بوده تو اشناهاتون که اینجوری بوده خوب شده باشه 

سمت راست بدنش هم از کار افتاده ؟؟

من بابام سکته مغزی خفیف کرد . سمت راستش ب مشکل برخورد .

چند جلسه فیوتراپی رفت فایده نداشت وقت تلف کنی بود.

خودش روزانه تو خونه ورزش کرد و با واکر کلی راه رفت و تمرین .

سر یکماه راه افتاد کامل . الان رانندگی می‌کنه . برگشت به حالت اولیه .

کاربر قدیمی هستم.   
سمت راست بدنش هم از کار افتاده ؟؟ من بابام سکته مغزی خفیف کرد . سمت راستش ب مشکل برخورد . چند جلسه ...

نه سمت چپ فقط ولی چشماش بیشتر ناراحتم میکنه خدایا امشب ازت یه معجزه میخوام 😔😔😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه سمت چپ فقط ولی چشماش بیشتر ناراحتم میکنه خدایا امشب ازت یه معجزه میخوام 😔😔😔😔😔

چشماش برمیگرده . چشم بابامم تار میدید ب مرور خوب شد . انشالله خوب میشن ولی زمان می‌بره . روحیه بهش بدین . نزارید بخوابه . ورزش کنه راه بره

کاربر قدیمی هستم.   

عزیزم بابای منم سکته معزی خفیف برای بار دوم کرد و چشمش تار میبینه  و دوتا میبینه پدرتون خوب شد؟؟خواهش میکنم جواب بده

عزیزم بابای منم سکته معزی خفیف برای بار دوم کرد و چشمش تار میبینه  و دوتا میبینه پدرتون خوب شد؟ ...

سلام عزیزم ببخشید که دیر جواب دادم همش در گیر مریضی پدرم هستم نه بنده خدا الان دیگه یک یال سد دیدش برنگشت

عزیزم‌پدرتون‌چندسالشه؟؟ دید دوتا چشمش رفته؟؟

۶۰ سالشه دیدجفت چشاش از سمت چپ مختل شده و کلا روبروشد یا مسقیم و تار میبینه مثلا بشقاب رو میز و جلوش باشهرمیبینه ولی قاشق چنگال رو بقل بشقاب نمیبینه

۶۰ سالشه دیدجفت چشاش از سمت چپ مختل شده و کلا روبروشد یا مسقیم و تار میبینه مثلا بشقاب رو میز و جلوش ...

مشکل فشارخون و قند داشتن که سکته مغزی کرد؟؟چون پدر من هردوتاشو داشت دوبار سکته خفیف معزی کرد ولی خوب شد بفد چندماه ولی مثل اولش نشد

مشکل فشارخون و قند داشتن که سکته مغزی کرد؟؟چون پدر من هردوتاشو داشت دوبار سکته خفیف معزی کرد ولی خوب ...

نه مشکل قلبی داشت قلبش آریتمی هست و کار کرد قلبش پایینه

نه مشکل قلبی داشت قلبش آریتمی هست و کار کرد قلبش پایینه

سلام عزیزم،پدرتون بهترن انشالله؟

واسه چشماشون که تار شد چشم پزشکی بردین؟چی گفتن دکتر

خدایا،به تو توسل میکنم و از تو مدد میجویم و به تو اعتماد میکنم...الهم صلی علی محمد و اله محمد