2777
2789
وای جدیییی!! پشیمون شدم😑 پوست من تا وقتی ارایش نکردم فرورفتگی هاش معلوم نیس اما به خاطر لکام کرم پ ...

ببین..من هم جای جوش داشتم..خیلی خیلی دکتر و اینور اونور رفتم..خودم فکر میکنم این دستکاری کردن..پوستم رو در نهایت خرابتر کرده..یه جور حالت پیر و بد فرم..باور کن..چند میلیون خرج کردم و الان خیلی پشیمونم..به نطرم هر کار کردی ولی سابسیزن رو نرو..من رفتم دکتر انجام نمیداد..گفت توصیه نمیکنم..گفتم به مسیولیت خودم بکن..خیلی تاثیر بدی..رو پوستت داره..

اگه واقعا انقدر بد نیست..پوستت رو دست نزن..اما اگه باز هم نمیتونی بیکار بشینی..من لیزر co۲ رو پیشنهاد میکنم.با اینوه اون هم پول دور ریختنِ....

مگه فقط یه کار...اگه صورتت لاعر استخوانی عست..زل تزریق کنی..هم یکم لپ میاری..هم فرورفتگی هات بعتر میشه....

در عیر این صورت..تو رو خدا پولت رو برای خودت نگه دار

دیگه مادر شدن ..از من گذشت. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر میکنم با ژلی چیزی زیر پوستو پر میکنن و اون فرورفتگی ها میاد بالا

نه عزیزم من انجام دادم ،یه امپول بی حسی تزریق میکنه تو صورتت که فوری متورم میشه درد داره این قسمت بعد دیگه بی حس میشی،بعدکنار گوشت یه منطقه کوچیک در نظر میگیره یه میله خیلب باریک از داخلش رد میکنه ،بعد میاد یک لایه زیر پوستتو از لایه دیگه با کمک میله برش میزنه ،جای فرورفتگی صورت اسمش بافت همبندی هست با این کار بافت رو از زیر پوست برش میزنه ،وقتی میخواد خودشو ترمیم کنه یه کم بالاتر ترمیم میشه و فرورفتگیا بیرون تر میان 

ببین شاید کربوکسی کنم صورتمو اون عوارض نداره

اونم من انجام دادم...۴ ماه پیش..

اونم یک هفته صورتم مثل هلو شد..بعد برگشت سر جای خودش...

ببین پوست سالم رو بهش برسی خوبه..پوست بیمارم باید هواش رو داشته باشی...

من نطرم اینه..همه این آر اف و کربوکسی و لیزر و اینا..تمام اثر موقتی داره..

و برلی یه سری پوستها ..مثل من..حتی بد یه مدت..بدتر هم شد..

یه جورایی پیر و چرمی مانند...

من فقط حیفم از پول میاد.دی ماه گدشته..۵ میلیون پول دادم.....یعنی انگار تمام ریختم تو حوب...کاش باهاش یه انگشتر خریده بودم!!!

چقدر خوب برای من اونقدرا بد نیس اما کاملا مشخصه میدونم انجام بدم کلش میره

برای من جای جوشاعمیق بود ،مطمئنن شما نتیجه بهتری میگیری

من هزینه و وقت و مراقبت زیادی برای لیزر دادم اما سابسیزن نتیجه داد و از لیزر نتیجه نگرفتم و بدتر که جای لیزرم تو نور با دقت نگاه کنم مشخصه!

ببین..من هم جای جوش داشتم..خیلی خیلی دکتر و اینور اونور رفتم..خودم فکر میکنم این دستکاری کردن..پوستم ...

لیزر و اخه زیاد تعریفشو نشنیدم میترسم بدتر کنه ، خیلی اعتماد به نفسمو اورده پایین ، ولی احساس میکنم سابسیژن برام بهتر نتیجه میده نمیدونم

عزیزم برای سابسیژن چقدر هزینه کردی؟؟

من دو سال پیش رفتم کلینیک بینارستان رازی..رییس سابق خود بیمارستان هم برام انجام داد..

جلسه ای حدود ۴۰۰ یا ۴۵۰ دادم...دو جلسه رفتم..

شما چند سالته؟؟

اونوقتا هم یکی به من میگفت خودت رو اسیر دکتر ها نکن باورم نمیشد..فکر نیکردم اگه ۱۰...۲۰ درصد هم جواب بگیرم کافیه...

من دو سال پیش رفتم کلینیک بینارستان رازی..رییس سابق خود بیمارستان هم برام انجام داد.. جلسه ای حدود ...

من ۲۱ سالمه

تو بیمارستانا هزینه کمتره ولی احساس میکنم اعتماد کردنشم سخته😑

من ۲۱ سالمه تو بیمارستانا هزینه کمتره ولی احساس میکنم اعتماد کردنشم سخته😑

سنت خیلی خیلی کمه...یکمی صورت تپل تر بشه و سنت بره بالا و جا بیفته صورتت بهترم میشه.‌.

نطر من اینه از الان تو این سن دستکاری نکنی..همین الانم پوستت داره کلازن سازی میکنه....

بیمارستان رازی چون همه متخصصینش هیات علمی استاد دانشگاه بودن رفتم..بعدم که کلینیک لیزرش شخصی هست...

با ماسک و ویتامین و تقویت کننده ها پوستت رو خوب کن...به خدا این متخصصین زیبایی فقط به فکر پر کردن جیب خودشون با این کارهای زیبایی هستن..

در نهایت..از صمیم قلبم ارزو میکنم که هرروز خوشگل که هستی..خوشگل تر و جذاب تر هم بشی

اونم من انجام دادم...۴ ماه پیش.. اونم یک هفته صورتم مثل هلو شد..بعد برگشت سر جای خودش... ببین پوست ...

اینقد اگه پوستت شله شاید لیفت میکردی بهتر بوذ

اگر آدم ها باوجود دین اینقدر بد هستند، بدون آن چی میشدند!