من انجام دادم واقعا عالیه میدونین چرا؟ چون ساب کاملاً عمقی جای جوش و اسکارو خوب میکنه. من اصلا اعتماد به نفس نداشتم. کلینیک دکتر نیلفروش زاده انجام دادم بعد از کلی تحقیق اخر متوجه شدم بهترین جاس برای انجام کارای زیبایی مخصوصا سابسیژن چون مبدع این روش اصن خودشون بودن
💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤
من حدود سه سال پیش انجام دادم ،شیرازم،دکتر بهم گفت ففط پنجاه درصد رو پوستت اثر داره و همون پنجاه درص ...
عزیزم شما که سابسیژن انجام دادی، بعد از انجام سابسیژن واست عوارض خاصی ایجاد نشد؟
💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤
عزیزم..توی دنیا از پوست من بدتر پیدا نمیکنی.... هم منافر هم فرو رفتگی حای جوش...هر هزینه ای.. و هرک ...
شما فرورفتگیات سطحی بود یا عمیق؟
من فرو رفتگی نداشتم . جای جوش سطحی، روزنه داشتم، پوستمم کدر شده بود. پوستمم سفت کردزمانی انجام بده ک ده روز نخوای جایی بری دکتر خوب پیدا کنمن تو اینستاگرام نمونه کار دکتر خاک سفیدی و دیدم و رفتم پیششون انجام دادم زخما خودشون میرن و پوست میندازی فقط باید مرطوب نگه داری و کرم هایی که میگن و استفاده کنی.تو گوگل سرچ کنی موگه کلینیک اطلاعات تماس دکترمو میاره