2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم همین روزا تو ذهنم هست برم چون پوستم خیلی بد شده

اکی الان درخاس دوسی میدم ک نتیجه هامونو مقایسه کنسم بعد انجامش

اگر آدم ها باوجود دین اینقدر بد هستند، بدون آن چی میشدند!
من حدود سه سال پیش انجام دادم ،شیرازم،دکتر بهم گفت ففط پنجاه درصد رو پوستت اثر داره و همون پنجاه درص ...

چقدر خوب

برای من اونقدرا بد نیس اما کاملا مشخصه میدونم انجام بدم کلش میره

فکر میکنم با ژلی چیزی زیر پوستو پر میکنن و اون فرورفتگی ها میاد بالا

عزیزم..توی دنیا از پوست من بدتر پیدا نمیکنی....

هم منافر هم فرو رفتگی حای جوش...هر هزینه ای.. و هرکاری هم که فکر کنی کردم..

سابسیزن هم انجام دادن..به تطر من پولت رو دور نریز..یه میله میکنن زیر پوستت حالت سوزن..شاید یکم بعصی جاهاشم دردناک باشه..بعد صورتت متورم میشه..باد میکنه..تا وقتی این تورم ناشی از سوزن ها هست فکر میکنی ای وای چه خوب شدن..یه هفته بعد که تورم خوابید..عینا، همون اش و همون کاسه هست....تازه..من یکم پوستم الان اویزون شدع..و زیر چشمم پف کرده..خودم فکر میکنم از عوازص سابسیزن هست..چون یه جوری اون تورم ها فرم پوست رو خراب میکنه

دیگه مادر شدن ..از من گذشت. 

عزیزم..توی دنیا از پوست من بدتر پیدا نمیکنی.... هم منافر هم قرو رفتگی حای جوش...هر هزینه ای.. و هرک ...

وای جدیییی!! پشیمون شدم😑

پوست من تا وقتی ارایش نکردم فرورفتگی هاش معلوم نیس اما به خاطر لکام کرم پودر میزنم کللل فرورفتگی هاش دیده میشه😭ارزومه پوستم صاف شه

عزیزم..توی دنیا از پوست من بدتر پیدا نمیکنی.... هم منافر هم فرو رفتگی حای جوش...هر هزینه ای.. و هرک ...

چن روز گذشته؟

اگر آدم ها باوجود دین اینقدر بد هستند، بدون آن چی میشدند!