2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 82 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم یه شبایی بی خوابی به سرم بزنه میرم تو نت.  ممکنه اینستا باشه یا واتساپ با یه دوستش.  ...

نه اینستا و واتساپ نبود پیام بود چون چن وقت پیش داداشم اینستاشو چک کرد دید کلی دختر توشه همشو پاک کرد ولی میدونستم ریگی به کفششه

انقدر تابلو رفتار نکن !!!الان شک کردی پس تا مطمئن نشدی خودت اذیت نکن!!!بهش گیر زیاد نده تا اگه خدای نکرده کاری میکنه زرنگ میشه پنهانش میکنه و اگه کاری نکنه حرمت بینتون از بین میره و سر لج و لجبازی شاید بره کاری بکنه

به صورت نامحسوس زیر نظرش بگیر بااین تعاریفی که کردی زرنگ نیست خودش لو میده کلا ماه پشت ابر نمیمونه باید صبور باشی!!

رابطت مثل قبل باهاش باشه و بهش محبت کن که حس بی اعتمادی بهش دست نده 

مطمئن باش اگه کاری میکنه لو میره و تااون روز که امیدوارم شک بیجا باشه الکی گیر نده

خسته ام از حمل کردن بعضی چیزها، نه میتونم به کسی توضیحش بدم، نه میتونم باهاشون کنار بیام و نه راهی برای خلاص شدن ازشون پیدا میکنم ...!

عزیزم اگر مشکلی وجود نداشت حتما واسه اثبات بی گناهیش گوشیش میداد دستت و نشون میداد چیزی نیس

الان قطعا یه موضوعی هست که نمیخواد تو بفهمی شاید واقعا خیانتم نباشه

این خودت میتونی تشخیص بدی 

شوهرت چجور ادمیه 

از این مرداست که دائما سر و گوششون میجنبه یا نه

ببین عزیزم من هیچ شناختی از شوهرشما ندارم اگه ادم خوبیه و با شخصیت به نظرم  سریع برا خیانت تصمیم نگیر هرچند انسان  جایز الخطاست ولی میگم باز زنا باهوشن ببین واقعا خیانته یا نه من یه بار همین مشکل شما برام پیش اومد همسرم همین کارو کرد دعوا کردیم بهش گفتم که هرچی هست باید ببینم تهدیدش کردم منم بهش شک کردم هرچی تو دهنم بود بهش گفتم اخر پیامارو بهم نشون داد که قضیه قرض گرفتن پول بود همسرم گفت نمیخواستم تو ببینی  من خیلی شرمنده شدم شما هم اول مطمعن شو اگه بود اینو بدون که شوهرت اول کاره که تو خونه پیام میده خیلی ضایع میتونی جلوشو بگیری سفت و سخت باش با سیاست برو جلو نه بچگونه 

پيله ميكردي گوشيشو ميگرفتي فوقش بچه بيدار ميشد بعد ميخوابونديش از اين بهتره شك خوره تو جونته 

خر بودم الان پشیمونم چون فقط از روی پرینت معلوم میشه که با کی در تماس بوده چون همشو تا الان پاک کرده و حتی اگه خیانتم باشه تا چن روز میگه پیام نده

تو اون شرایط نیستی بفهمی چیکار کنی بخدا

حق داری قبول دارم..ولی من کلا همین مدلیم...من باشک و دلهره نمیتونم زندگی کنم ..شماهم اگر قراره کار اساسی انجام بدی بروش بیار وگرنه باید مدارا کنی

اصلا به ذهنم خطور نکرد

عزیزم ذهنت رو خراب نکن اون اگه بخواد کاری کنه پیش تو نمیشینه که پیام بده بیرون این کارارو میکنه به طرف هم میگه فلان ساعت ها خونه هستم پیام نده شاید سوتفاهم شده و باعث شده تو شک کنی مواظب باش ولی دورادور به روش نیار انشاالله که تو اشتباه میکنی چیزی نیست 

انقدر تابلو رفتار نکن !!!الان شک کردی پس تا مطمئن نشدی خودت اذیت نکن!!!بهش گیر زیاد نده تا اگه خدای ...

حس یک زن هیچوقت بهش دروغ نمیگه متاسفانه...اگر چیزی نباشه بی درد سر رمزشو میده