2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 82 پست
ببخشید استارتر بابام حالش بده دعاش میکنید  ازته دلم براتون دعا میکنم الان که دلم شکسته آرزومی ...

انشاالله سلامتی کامل بدست بیارن🙏♥️

نگران نباش، نفرینت نمیکنم. همین که دیگر جایت درمیان دعاهایم خالیست، برایت کافیست وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد😔.                     میفهمی احساس یعنی چی؟ اصلا میفهمی حال بد یعنی چی؟ نمیخوای حرف بزنی؟؟ باشه_____   بارون دیوونگی داره،عاشق که بی عشقش طاقت نمیاره😔   همچو اشکی که در لحظه ی غم می‌ریزد،قلب من را نگاه تو بهم میریزد 😔.      عشق منو میندازه یاد چشات،عشق یعنی هر تپش قلبت، عشششق چه بلاها که نمیاره سرت😔                

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بعد از یکساعت گفت خواهرم بوده اما حتی حاضر نیست اسم فرستنده پیامو بهم نشون بده دارم دیوونه میشم .چند ...

ببین عزیزم...سفت و سخت بگیر..بگو رمز گوشیتو بردار..شب هم با خودت بیاد تورختخواب گوشی دستش نباشه...بگو خطایی ازت سربزنه میرم و مهرمو تا قرون اخرش میگیرم

ببین عزیزم...سفت و سخت بگیر..بگو رمز گوشیتو بردار..شب هم با خودت بیاد تورختخواب گوشی دستش نباشه...بگ ...

منم چند روزه بهش شک کردم میگم رمز گوشیتو بده به من ولی هر دفعه با یه چیز دیگه هواسمو پرت کرده که یادم بره الانم هر چی میگم اگه پاکی بزار تو گوشیتو نگاه کنم میگه نمیذارم 

مضمون پیامی که براش اومد چی بود

نمیدونم اما حتی وقتی پیام اومد نخوندش و دست و پای خودشو گم کرد و هول شد و گوشیشو قفل کرد رفتم تو دستشوییاز لای در نگاه کردم پیامو فورا پاک کرد 

ببخشید استارتر بابام حالش بده دعاش میکنید  ازته دلم براتون دعا میکنم الان که دلم شکسته آرزومی ...

براشون صلوات میفرستم انشالله شفا پیدا کنند

خسته ام از حمل کردن بعضی چیزها، نه میتونم به کسی توضیحش بدم، نه میتونم باهاشون کنار بیام و نه راهی برای خلاص شدن ازشون پیدا میکنم ...!

امشب اینکارو بکن، یهو تا پی ام اومد گوشیو از دستش بکش، نترس اگه خدانکرده بخواد بزنه دادو بیداد کن، ف ...

داداشمم چند وقت پیش اینو بهم گفت دقیق ولی من اینقد به حقوق شخصیش اهمیت دادم نخواستم از این راه وارد بشم