ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
من بیمم تکمیلی نبروهای مسلحه چجوری بفهمم هزینش با بیمه چقدر میشه؟بعد بین لازک و پی ار کا و فمتو کدوم ...
مسلما پی آر کی و فمتو از لازک خیلی بهتره!و اینکه بین پی آر کی و فمتو کدوم بهتره کاملا بستگی به قرنیه شما داره استاد ما خودش تصمیم میگیرفت مریض پی آر کی بشه یا فمتو!مثلا ب مامانم گفته بود فمتو به دوستم گفته بود پی آرکی اما ترمیم فمتو زودتر از پی ارکی هست چون اون لایه قرنیه رو دوباره برمیگردونن سرجاش!اما هزینه هاش خیلی فرق داره
برگشت پذیر که نیست؟؟تا چه مدت بعد عمل با مطالعه و نگاه کردن به گوشی چشم درد میگیره(جدا ازون دوره نقا ...
برگشت ن!والا دقیق نمیدونم مامان من الان اصلا مشکل نداره حدودا ۹ ماه هست ک عمل کرده!هزینشم برا مامانم عملش شد ۶ تومن.نمیدونم با بیمه چطوره ولی دوستم ک پی ارکی بود ۳ و نیم شد!اگر اصفهان هستی دکتر ضیایی رو توصیه میکنم برا عمل