2777
2789
عنوان

عمل لازک

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 36 پست
صحبح..اوهوم اصفهانم.شما چشم پزشکی؟

ن عزیزم من دانشجو پزشکی ام هنوز ب مرحله تخصص نرسیدم اما خب بخش چشمم باید بریم..مامانم اول میخواس پیش کیان ارثی عمل کنه بهش گفته بود فمتو عمل کنه بعد تحقیق کردیم گفتن دکتر قریشی خ خوبه برا عمل دکتر قریشی هم سنش رفته بالا گفت من دبگه عمل نمیکنم اما خودش دکتر ضیایی رو پیشنهاد داد و واقعا کارش خوب بود

صحبح..اوهوم اصفهانم.شما چشم پزشکی؟

البته برا هزینش مامانم و دوستم کلینیک پارسیان یا ی چیز تو همین مایه ها بودن ..فیض ارزونتر درمیاد دکتر کیان ارثی فیض هم بود..دکتر صالحی هم ک رئیسه فیض هست عمل میکنه البته ی مدت بود پسرش فوت شده بود مرخصی بود نمیدونم برگشته یان!فیض قیمتش پایینتر درمیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته برا هزینش مامانم و دوستم کلینیک پارسیان یا ی چیز تو همین مایه ها بودن ..فیض ارزونتر درمیاد دکت ...

اره کلینیک پارسیان رو تعریفش رو شنیدم کلینیک ابان هم تخصصی لیزر و اینچیزاس...دکتر ضیایی پارسیان عمل میکنن؟؟

کاربر قدیمیم کاربریم پریده  (تایپ،ترجمه،مقاله،پروپوزال،حل سوال و کللی کارای تخصصی و عمومی دیگه   خود را به ما بسپارید)
نه اون دوتا بهترن !قطری ک از قرنیه برمیدارن خیلی کمتره آسیب به قرنیه و کلا عوارض عملش خیلی کمتره&nbs ...

من لازک کردم 

اون موقع (۴ سال پیش) دکتر گفت یه روش دیگه ای هم هست که جدیده 

خوبیش اینکه دوره نقاهت یک هفته ای نداره 

همون موقع چشم خوب میبینه 

ولی بهم گفت برای شما همین لازک خوبه 

راستی یه سوال 

من چشمام کامل خوب شد ولی اگه خیلی با موبایل کار کنم یعنی منن زیاد بخونم احساس میکنم یکم ضعیف میشه ولی یکی دو روز که زیاد متن نخونم دوباره خوب میشه 

علتش چیه؟

من لازک کردم  اون موقع (۴ سال پیش) دکتر گفت یه روش دیگه ای هم هست که جدیده  خوبیش اینکه ...

الان دکتر ضیایی اکثرا پی ارکی و فمتو توصیه میکنه ندیدم لازک کنه!بهش ضعیفی کاذب عضلات چشم بخاطر اینکه زیاد ازشون کار میکشی خسته میشن وقتی یکی دوروز استراحت بدی خوب میشن 

من لازک کردم  اون موقع (۴ سال پیش) دکتر گفت یه روش دیگه ای هم هست که جدیده  خوبیش اینکه ...

ولی پی ار کی هم دوره نقاهت داره اون لحظه ی اول خوب میبینی بعد کم کم دوباره تار میبینی و مجددا دیدت خوب میشه