2777
2789
عنوان

عمل لازک

455 بازدید | 36 پست

سلام کسی عمل لازک انجام داده؟

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
هزینش با بینه تکمیلی نیروهای مسلح میدونید چقدره؟؟

اگه بالای سه باشه بستگی به بیمه تکمیلیتون داره فرانشیزش چقدر باشه من بیمه اسیام تا سه تومن هزینهشو میده

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بالای سه باشه بستگی به بیمه تکمیلیتون داره فرانشیزش چقدر باشه من بیمه اسیام تا سه تومن هزینهشو م ...

بالای سه ارزونتره؟؟

من بیمم نیروهای مسلحه.

برگشت نداره؟؟

کاربر قدیمیم کاربریم پریده  (تایپ،ترجمه،مقاله،پروپوزال،حل سوال و کللی کارای تخصصی و عمومی دیگه   خود را به ما بسپارید)
اگه سوالی دارید بپرسید 

من فردا نوبت عمل دارم میخواستم ببینم درد داره واینکه تا کی تار میبینم؟

الان ک دیگه لازک نمیکنن.. PRK یا فمتو میکنن.

من فردا لازک دارم

بالای سه ارزونتره؟؟ من بیمم نیروهای مسلحه. برگشت نداره؟؟

منم همینارو میخوام سوال کنم😉

من فردا نوبت عمل دارم میخواستم ببینم درد داره واینکه تا کی تار میبینم؟

نه زیاد درد نداره چون بی حسی می زنن حداکثر تا یکی دو هفته خوب می شی و باید مرتبا قطره چشم بزنی، سعی کن مایعات خنک بخوری 

من فردا لازک دارم

مطمئنی لازکه؟چرا لازک؟؟ما دیگه استادمون لازک انجام نمیده پی آر کی یا فمتو انجام میده...مامانمم ک رفته بود دکتر گفته بود لازک نمیکنم بهش گفته بود فمتو برا قرنیه ی تو بهتره نسبت ب پی آر کی مامانم عملش فمتو بود!کدوم شهری؟چرا پی آر کی نمیکنی؟

اگه سوالی دارید بپرسید 

من بیمم تکمیلی نبروهای مسلحه چجوری بفهمم هزینش با بیمه چقدر میشه؟بعد بین لازک و پی ار کا و فمتو کدوم بهتره؟برگست نداره؟؟؟چشم موقع مطالعه یا نگاه کردن رو گوشی درد نمیگیره؟

کاربر قدیمیم کاربریم پریده  (تایپ،ترجمه،مقاله،پروپوزال،حل سوال و کللی کارای تخصصی و عمومی دیگه   خود را به ما بسپارید)