2777
2789
عنوان

عمل لازک

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 36 پست
من بیمم تکمیلی نبروهای مسلحه چجوری بفهمم هزینش با بیمه چقدر میشه؟بعد بین لازک و پی ار کا و فمتو کدوم ...

در مورد بیمه اطلاع ندارم، لازک بهتره تا جایی که می دونم.برگشت غالبا نداره مگر اینکه پیرچشمی بگیرید، تا یه مدت بعد عمل چرا ولی بعدا عادی میشه

من بیمم تکمیلی نبروهای مسلحه چجوری بفهمم هزینش با بیمه چقدر میشه؟بعد بین لازک و پی ار کا و فمتو کدوم ...

مسلما پی آر کی و فمتو از لازک خیلی بهتره!و اینکه بین پی آر کی و فمتو کدوم بهتره کاملا بستگی به قرنیه شما داره استاد ما خودش تصمیم میگیرفت مریض پی آر کی بشه یا فمتو!مثلا ب مامانم گفته بود فمتو به دوستم گفته بود پی آرکی اما ترمیم فمتو زودتر از پی ارکی هست چون اون لایه قرنیه رو دوباره برمیگردونن سرجاش!اما هزینه هاش خیلی فرق داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مسلما پی آر کی و فمتو از لازک خیلی بهتره!و اینکه بین پی آر کی و فمتو کدوم بهتره کاملا بستگی به قرنیه ...

برگشت پذیر که نیست؟؟تا چه مدت بعد عمل با مطالعه و نگاه کردن به گوشی چشم درد میگیره(جدا ازون دوره نقاهت که نباید نگاه کرد میگم)

هزینش رو نمیدونم چجوری بفهمم

کاربر قدیمیم کاربریم پریده  (تایپ،ترجمه،مقاله،پروپوزال،حل سوال و کللی کارای تخصصی و عمومی دیگه   خود را به ما بسپارید)
در مورد بیمه اطلاع ندارم، لازک بهتره تا جایی که می دونم.برگشت غالبا نداره مگر اینکه پیرچشمی بگیرید، ...

نه اون دوتا بهترن !قطری ک از قرنیه برمیدارن خیلی کمتره آسیب به قرنیه و کلا عوارض عملش خیلی کمتره 

نه اون دوتا بهترن !قطری ک از قرنیه برمیدارن خیلی کمتره آسیب به قرنیه و کلا عوارض عملش خیلی کمتره&nbs ...

عه، نمی دونم والا حتما شما درست می گی کلا از عمل چشم بدم میاد حس خیلی بدیه آدم  دور و ورشو تار ببینه 🙊

برگشت پذیر که نیست؟؟تا چه مدت بعد عمل با مطالعه و نگاه کردن به گوشی چشم درد میگیره(جدا ازون دوره نقا ...

برگشت ن!والا دقیق نمیدونم مامان من الان اصلا مشکل نداره حدودا ۹ ماه هست ک عمل کرده!هزینشم برا مامانم عملش شد ۶ تومن.نمیدونم با بیمه چطوره ولی دوستم ک پی ارکی بود ۳ و نیم شد!اگر اصفهان هستی دکتر ضیایی رو توصیه میکنم برا عمل

عه، نمی دونم والا حتما شما درست می گی کلا از عمل چشم بدم میاد حس خیلی بدیه آدم  دور و ورشو تار ...

مامانم میگف اون لحظه ای ک بلند شدم از اینهمه وضوح تصویر تعجب کردم😅میگفت حتی نقش و نگارای ریز کاشیهای دیوارم میدیدم بعد کم کم تار شد دیدم😅

برگشت ن!والا دقیق نمیدونم مامان من الان اصلا مشکل نداره حدودا ۹ ماه هست ک عمل کرده!هزینشم برا مامانم ...

صحبح..اوهوم اصفهانم.شما چشم پزشکی؟

کاربر قدیمیم کاربریم پریده  (تایپ،ترجمه،مقاله،پروپوزال،حل سوال و کللی کارای تخصصی و عمومی دیگه   خود را به ما بسپارید)