2777
2789
عنوان

بارداری

659 بازدید | 57 پست

خانما من ۲۱هفتمه و چند روزه حرکات نی نیو متوجه شدم سوالم اینه چرا وقتی فقط به پشت دراز میکشم لگد میزنه مثلا وقتی به پهلو خوابم یا نشستم و در طول روز تا وقتی به پشت نخوابم چیزی نیست.کسی بوده اینطوری باشه؟؟؟از یه طرفم میگن این نوع خوابیدن ضرر داره😶شما هم هر سوالی دارین بپرسین

آره منم اکثرا به پشت دراز میکشیدم حرکتشو می‌فهمیدم. جفت من عقب بود جلوی شکمم نبود. برای شما چی؟ 

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم میگن وقتی ب پشت میخوابی خونرسانی ب جنین کم میشه واسه همون خوب نیست

من 17هفته م اصلا تکون نمیخوره نگران باشم 😢؟

در ضمن من از اول بارداری ترشح و خارش دارم دارو مصرف میکنم 2هفته خوبم باز دوباره شروع میشه خیلی نگرانم طوری نشه یه وقت

🌸🍃ڪــسے را ‎شریک قلبتــ کن که رد "خـ♥️ـدا را‎در چشمانشــ ببینــے ‎#یار_خداییَم_آرزوستــ ^.^
سلام عزیزم میگن وقتی ب پشت میخوابی خونرسانی ب جنین کم میشه واسه همون خوب نیست من 17هفته م اصلا تکون ...

در مورد حرکتش که نه من خودمم تازه حس میکنم خب طبیعیه منم ترشحات داشتم و دارم آزمایش کشت ادرارم ازم گرفتن هیچی نبود ولی علاوه بر اون من شکمم خیییییلی درد داره خصوصا سمت کلیه هام دکتر گفته چون تو بررسی سونو و آزمایش چیزی نبوده احتمالا اسپاسم عضلانیه.گرفتگی های کلیه م گاهی خوب میشه گاهی دوباره شروع میکنه اما درد شکمم خصوصا موقع دفع ادرار امونمو بریده😨

خانمایی که بلدن راهنمایی کنن اطلاعاتشونو در اختیار بزارن ثوابه.

تو بارداری چیکارا میکنین؟چطور از بارداری لذت میبرین؟برنامتون چیه؟هر چی به ذهنتون میاد که لازم به گفتنشه و میتونه برای یک نفر کمک ساز باشه رو بگین

در مورد حرکتش که نه من خودمم تازه حس میکنم خب طبیعیه منم ترشحات داشتم و دارم آزمایش کشت ادرارم ازم گ ...

شاید کلیه هات نیست پوست دوطرف شکمته

که چون شکمت داره بزرگ میشه اذیت میشی

لخه من احساس ازردگی در دوطرف شکمم دارم ب مامانم گفتم گفت عادیه بچه ت داره بزرگ میشه

انشاالله هفته ی بعد میرم دکتر ببینم چی میشه

عزیزم عفونت قارچی داشتی شماهم؟ 

🌸🍃ڪــسے را ‎شریک قلبتــ کن که رد "خـ♥️ـدا را‎در چشمانشــ ببینــے ‎#یار_خداییَم_آرزوستــ ^.^
خانمایی که بلدن راهنمایی کنن اطلاعاتشونو در اختیار بزارن ثوابه. تو بارداری چیکارا میکنین؟چطور از با ...

تو این شرایط همش تو خونم😔😕دوس دارم برم بیرون.

آشپزی کن کتاب درمورد تربیت بچه بخون

حرکاتش چطوریه؟واضح میفهمی یا نه؟ لگد میزنه زیاد؟

بصورت یه ضربه کوچولو کم پیش میاد دو سه تا ضربه پشت سر هم بزنه.البته چند بار خواستم مچشو بگیرم وقتی لگد میزنه ببینم اما هر چی نگاه کردم چیزی نبود😂چند بارم شده وقتی دست رو شکمم میذارم درست همونجایی که دستمه ضربه زده تا باباش دست گذاشته دیگه هیچ حرکتی نداشته😂😂

تو این شرایط همش تو خونم😔😕دوس دارم برم بیرون. آشپزی کن کتاب درمورد تربیت بچه بخون

انقد برنامه داشتم برای بارداریم که نگو اما الان هیچی چند وقته کلا از انرژی افتادم هی برنامه ریزی میکنم به جایی نمیرسم.فقط میخوابم وقتیم بیدارم بهم ریختگی های خونه و آشپزی و دیگه تمام