خانما من ۲۱هفتمه و چند روزه حرکات نی نیو متوجه شدم سوالم اینه چرا وقتی فقط به پشت دراز میکشم لگد میزنه مثلا وقتی به پهلو خوابم یا نشستم و در طول روز تا وقتی به پشت نخوابم چیزی نیست.کسی بوده اینطوری باشه؟؟؟از یه طرفم میگن این نوع خوابیدن ضرر داره😶شما هم هر سوالی دارین بپرسین
سلام عزیزم میگن وقتی ب پشت میخوابی خونرسانی ب جنین کم میشه واسه همون خوب نیست من 17هفته م اصلا تکون ...
در مورد حرکتش که نه من خودمم تازه حس میکنم خب طبیعیه منم ترشحات داشتم و دارم آزمایش کشت ادرارم ازم گرفتن هیچی نبود ولی علاوه بر اون من شکمم خیییییلی درد داره خصوصا سمت کلیه هام دکتر گفته چون تو بررسی سونو و آزمایش چیزی نبوده احتمالا اسپاسم عضلانیه.گرفتگی های کلیه م گاهی خوب میشه گاهی دوباره شروع میکنه اما درد شکمم خصوصا موقع دفع ادرار امونمو بریده😨
بصورت یه ضربه کوچولو کم پیش میاد دو سه تا ضربه پشت سر هم بزنه.البته چند بار خواستم مچشو بگیرم وقتی لگد میزنه ببینم اما هر چی نگاه کردم چیزی نبود😂چند بارم شده وقتی دست رو شکمم میذارم درست همونجایی که دستمه ضربه زده تا باباش دست گذاشته دیگه هیچ حرکتی نداشته😂😂
تو این شرایط همش تو خونم😔😕دوس دارم برم بیرون. آشپزی کن کتاب درمورد تربیت بچه بخون
انقد برنامه داشتم برای بارداریم که نگو اما الان هیچی چند وقته کلا از انرژی افتادم هی برنامه ریزی میکنم به جایی نمیرسم.فقط میخوابم وقتیم بیدارم بهم ریختگی های خونه و آشپزی و دیگه تمام