2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 57 پست
گفت مشکلی نداره . فقط گفت خودتو خشک نگه دار  حتی پماد رو هم نمیداد اصرار کردم داد.

پس خیره انشاالله

🌸🍃ڪــسے را ‎شریک قلبتــ کن که رد "خـ♥️ـدا را‎در چشمانشــ ببینــے ‎#یار_خداییَم_آرزوستــ ^.^
گفت مشکلی نداره . فقط گفت خودتو خشک نگه دار  حتی پماد رو هم نمیداد اصرار کردم داد.

ولی تاثیر نداره منم همه چیزو رعایت میکنم ولی بازم خارش و شکم درد باهامه تازشم طبق آزمایش گفته مشکلی نیست و پماد و این چیزا هم نداده.ولی خیلی ببخشید من خودم کلافه شدم از بس لباس زیرمو عوض میکنم بخاطر ترشح و بوش🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس خیره انشاالله

ان شالله .

نگران نباش .

اما دکتر بری بگی خارش دارم پماد ضد قارچ بهت میده که دو سه روز استفاده کنی خوب میشی .به من پماد میکونازول داده بود .مخصوص قارچ . خوب بود . 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
ولی تاثیر نداره منم همه چیزو رعایت میکنم ولی بازم خارش و شکم درد باهامه تازشم طبق آزمایش گفته مشکلی ...

به من پزشکم پماد میکونازول داده بود . خوب بود ..

اما دوباره برگشته . 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
ان شالله . نگران نباش . اما دکتر بری بگی خارش دارم پماد ضد قارچ بهت میده که دو سه روز استفاده کنی ...

اخه دیروز هر مطبی زنگ زدم مرخصی رفته بودن تا بعد عید فطر

مجبورم تحمل کنم تا اون موقع 

🌸🍃ڪــسے را ‎شریک قلبتــ کن که رد "خـ♥️ـدا را‎در چشمانشــ ببینــے ‎#یار_خداییَم_آرزوستــ ^.^

منم الان ۱۸ هفتمه برای خودش وقتی خوابم وول میخوره 

خیلی دخترم حسوده از حالا وقتی باباش فقط با اون حرف میزنه حال من خوب میشه وقتی باباش منو ببوسه دل و رودمو بهم گره میزنه خانوم خانوما 

منم نمیتونستم به سمت پهلوهام راحت بخوابم مامانم یه بالشت بارداری برام گرفت الان با بالشت میخوابم راحت به سمت پهلو 

خیلی هم فشارش روی واژنم و دهانه رحممه

جفتشم پایینه 

سعی میکنم یکاری کنم حواسم پرت بشه 

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره

سلامی دوباره.

الان میخوام یه برنامه ریزی داشته باشم اگر کمکم کنید خوشحال میشم.یه برنامه واسه آشپزی،خانه داری و نظافت،رسیدگی و مراقبت از خود،مطالعه،هم چنین پیدا کردن راه هایی واسه لذت بردن از این دوران.

من خودم مینویسم اینارو میام واستون میگم شما هم ایده و نظری داشتین ارائه بدین.من که دیگه خودم از این شرایط خسته شدم میدونم شوهرم دیگه رنج میکشه ولی به روم نمیاره.قبلا اینجوری نبودما

خب دوستان برنامه ریزی هامو انجام دادم و قصد دارم طی هفته آینده یواش یواش انجامشون بدم.یک برنامه نظافتی،غذایی،رسیدگی به خود تهیه کردم.اما مهم ترین مسئله م اینه چطور باید شاد بود؟و از این دوران لذت برد چون از خیلی دوستان مجازی شنیدم که میگن از اینکه تو این دوران نهایت لذتو نبردن پشیمونن.منم تو این چهار ماهی که به زایمانم مونده میخوام عوض بشم و شادتر باشم کلی به خودم و نی نی خوش بگذره.اما چیکار کنم؟لطفا بیاین پیشنهاد بدین