2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 57 پست
آخی الهی❤😍😍 من متاسفانه یکم حس مادریم ضعیف شده.بهم تو سونوی اولی گفتن پسره منم باهاش اخت گرفتم تا ...

چه جالب. دقیقا عین من. تا 8 ماهگی به من گفتن پسره. من همه سیسمونی هم آبی گرفتم. خیلی جالب بود. اسمش هم گذاشته بودیم محمد حسین. تا اینکه آخرین سونویی که رفتم با قاطعیت بهم گفتن دختره. تو که زود فهمیدی. من خیلی دیر فهمیدم.  وااای نگو چرا از ذوق بری. من بهترین دوران عمرم بود بارداریم

. من فکر کنم همه مشکل اشتها رو تو یه برهه زمانی دارن. میگذره و مطمئن باش دلت تنگ میشه واسه این روزا. و اینم بدون هرحسی داشته باشی بچه کاملا متوجه میشه. پس شاد باش. فیلم‌های شاد ببین. و آینده قشنگتو با فندقت تصور کن. براش بنویس. من از روز اول بارداریم برای دخترم نوشتم تا امروز. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بد نیست اینم بدونی که توی دوران بارداری من همسرم دو تا جراحی سنگین ریه داشت طوریکه چند شب سی سی یو بود و دکترش که بهترین جراح ریه ایرانه بهم گفت واقع بین باش و شاید همسرت بچه شو نبینه.... یعنی آب پاکی ریخت رو دستم. از طرفی خانواده همسرم که 5 تا خواهر شوهر دارم توی دوران بارداریم حتی یه کاسه سوپ واسه من نیاوردن و کلا بدون هیچ دلیلی منو کنار گذاشتن. با این حال بازم روحیه مو بالا نگه داشتم. 

چه جالب. دقیقا عین من. تا 8 ماهگی به من گفتن پسره. من همه سیسمونی هم آبی گرفتم. خیلی جالب بود. اسمش ...

خدا برات حفظش کنه😍😍یعنی ناراحت نشدی بهت گفتن دختره؟من خودم عاشق پسرم همه هم میگفتن پسره الانم میگن.من ۳روز گریه کردم با خدا قهر کردم.تازگیا دارم عادت میکنم بهش.دختر دایی منم مثل شما با کلی سختی دوقلو باردار شد اما بعد تولدشون جفتشو به فاصله۲ساعت از دست داد الانم بارداره خداروشکر.آدم ناشکری نبودم اما تو این مورد نمیدونم چرا لج کردم.

بد نیست اینم بدونی که توی دوران بارداری من همسرم دو تا جراحی سنگین ریه داشت طوریکه چند شب سی سی یو ب ...

به خاطر همینه میگم بهت حس مثبتی دارم من جای تو بودم فک کنم الان تیمارستان بودم.منم کسی نیست یه لیوان آب بهم بده همه کارامو خودم میکنم جوری وزن کم کردم هیچ کس باورش نمیشه باردارم😂منم تا قبل اینکه بگن دختره از لحظه به لحظم لذت میبردم الکی شاد بودم اما الان....میخامم بشم مثل قبلنا اما اراده نمیکنم امروز که قدم اولو برداشتم و برنامه ریزی کردم.یه کوچولو خونه رو از آشفتگی نجات دادم.امروزم حرف زدن با شما و مامانم یکی دیگه از اتفاقات مثبتی بود که سر راهم قرار گرفت.کلا حس و حالم امروز خوبه😍😍😍

به خاطر همینه میگم بهت حس مثبتی دارم من جای تو بودم فک کنم الان تیمارستان بودم.منم کسی نیست یه لیوان ...

شاید الان سختت باشه ولی بعد زایمان که خودت وایستادی روی پات و راحت کاراتو کردی احساس خوبی بهت دست میده. چیه آدم همش وابسته مادر و خواهر و.... باشه؟! منکه شکر خدا! خواهر ندارم. مادرم هم شاغله و نتونست مرخصی بگیره. من از پس فردای زایمانم همه کارامو خودم میکردم. ولی خواهر همسرم تا سه ماه حتی بچه شو عوض هم نمی‌کرد. سخت نگیر. لذت ببر. شاد باش. و شادی رو به فندقت منتقل کن. 

آفرین. کم کم شروع کن. اگرم مذهبی هستی حتما زیارت عاشورا بخون دستتو بذار رو شکمت. بی نهایت آیه الکرسی و سوره قدرم بخون. 

با جوجه ات حرف بزن. غذاهای مقوی و خوب سعی کن بخوری هرچند کم. امیدوارم که از مکمل ها هم استفاده کنی. بچه ات دقیقا صداتو میشنوه. باهاش صحبت کن. 

حالا بسلامتی کی و چه ماهی به دنیا میاد؟ وسیله براش خریدی؟ برای خودت لباس بارداری خریدی؟ 

سلام.شما کدوم شهرین؟؟؟ یعنی ممکنه برا منم اشتباه گفته باشن😊

سلام. تهرانم. 

هرچیزی ممکنه ولی اصلش اینه که راضی باشی به رصای خدا. من اصلا ناراحت نشدم که یهو جنسیت عوض شد، چون میدونستم هرچی خدا برام مقرر کنه بهترینه. 

شما هم به این امید نباش. بگو هرچی خدا بده عالیه. 

شاید الان سختت باشه ولی بعد زایمان که خودت وایستادی روی پات و راحت کاراتو کردی احساس خوبی بهت دست می ...

واقعا آفرین داری چطور با بخیه میتونستی کاراتو انجام بدی؟

هیچ کاری نکردم نه مطالعه ای کردم نه تجربه ای کسب کردم نه وسیله ای برا خودم یا نی نی.همون چندتا تیکه  وسایل پسرونه ای که از قبلنا خریده بودم همونان که از ترس مسخره شدن قایمشون کردم کسی نبینه😔دیشب کلی مهمون داشتم و علنا هرچی تمیز کرده بودم نیست شد انگار تو خونه بمب ترکیده هیچ جایی از خونه از دست بچه ها در امان نیست.امروز خونه مادرشوهر دعوتیم از لحاظ پخت و پز خیالم راحته به خاطر همین کلا امروز باید صرف تمیزکاری بشه.و برنامه خودسازیم از فردا شروع بشه.

واقعا آفرین داری چطور با بخیه میتونستی کاراتو انجام بدی؟ هیچ کاری نکردم نه مطالعه ای کردم نه تجربه ...

دولا دولا بودم ولی چاره ای  نبود. آدمیزاد وقتی مجبور شه همه کار میکنه.

هرچی بیشتر خودشو آدم بندازه توی رختخواب دیرتر هم بلند میشه.....به نظرم تا از این پیله که دور خودت پیچیدی در نیای چیزی عوض نمیشه. حتما شروع به خرید لباس کن. خیلی روحیه آدم عوص میشه. 

نگفتی کی فندوق به دنیا میاد؟ 

فندقمون ۷ یا۹ مهر به دنیا میاد😘

من آدم خرافه ای نیستم اما مامانم میگه تو قسمت ما نیست پیشاپیش کاری کنیم مثلا خواهر بزرگترم و همون دختر داییم تو حاملگیشون کلی لوازم خریده بودن واسه بچشون اما بچه جفتشونم بعد دنیا اومدن مرد.کلا تو فامیلمون همه منتظر میمونن بچه به دنیا بیاد بعد براش وسیله میخرن.مامانمم فعلا نمیزاره چیزی بخرم اون دو سه تا تیکه رم پنهونی خریدم.پتو و لباسای نوزادم وقتی مادر تو اتاق عملهزودی یکی میره میخره میاره🤦‍♀️

ولی شنبه قصد دارم برم خونه مامانم اینا اون طرفا چن تا کارم دارم.هم میخوام با خواهرم یا مادرم برم خرید روحیم عوض بشه کلا زیاد با خونواده خوش گذرانی نمیکنم همش بدو میرم و میام این سری میخام حسابی خوش بگذرونم.