2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 57 پست
بصورت یه ضربه کوچولو کم پیش میاد دو سه تا ضربه پشت سر هم بزنه.البته چند بار خواستم مچشو بگیرم وقتی ل ...

از کی حرکاتش فهمیدی؟من جفتم قدامی وبچه بریچه زیاد متوجه حرکاتش نمیشم ولی بیشتر شبا که میخام بخابم شیطونی میکنه😁.

نی نیت چیه

شاید کلیه هات نیست پوست دوطرف شکمته که چون شکمت داره بزرگ میشه اذیت میشی لخه من احساس ازردگی در دو ...

البته بالا که گفتم کلیه هام فقط سمت راستمه.قبل اقدامم دکتر رفته بودم سنگ کلیه هم نداشتم فقط یه استامینوفن داد و گفت گرم نگه دارم اما اگه دردش بگیره این حرفا حالیش نیست.من۱۸ هفته سونو رفتم اواخر ۱۹ هفته جوابشو بردم دکتر نشون دادم ازشم نپرسیدم نوبت بعد کی برم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کی حرکاتش فهمیدی؟من جفتم قدامی وبچه بریچه زیاد متوجه حرکاتش نمیشم ولی بیشتر شبا که میخام بخابم شی ...

من۲۱ هفتمه چهار پنج روزه حرکاتش شروع شده.نی نیمم گفتن دختره ولی هیچ کس باورش نمیشه همه میگن پسره حتی شنیدم بعضیا میگن از عمد گفته دختره تا چشم نخوره😶بچمم تو وضعیت سفالیکه

من۲۱ هفتمه چهار پنج روزه حرکاتش شروع شده.نی نیمم گفتن دختره ولی هیچ کس باورش نمیشه همه میگن پسره حتی ...

اگه آنومالی گفته دختره دختره‌‌بقیه حرف زیاد میزنن😁😁😁😁

من بریچه همش به مثانم فشار میاره😕😐😰

منم مثل تو . رفتم دکتر پماد بهم داد . 

عزیزم منم پماد استفاده میکنم همش 2 یا 3 هفته خوبم باز بر میگرده 

🌸🍃ڪــسے را ‎شریک قلبتــ کن که رد "خـ♥️ـدا را‎در چشمانشــ ببینــے ‎#یار_خداییَم_آرزوستــ ^.^
اگه آنومالی گفته دختره دختره‌‌بقیه حرف زیاد میزنن😁😁😁😁 من بریچه همش به مثانم فشار میاره😕😐😰

من خودم چند موردی دیدم که اشتباه حدس زدن یکی تو محله مامانم اینا تا ۳۸ هفته میگفتن دختره بار آخر که رفته سونو گفتن پسره خلاصه الان کلی لوازم دخترووونه دارن🤣

عزیزم منم پماد استفاده میکنم همش 2 یا 3 هفته خوبم باز بر میگرده 

منم اونطوریم . 

تازه یه ماه بود خوب شده بودم دوباره بازم عفونت .

با اینکه بهداشت رو رعایت میکنم .

حتی با پارچه نخی خودمو خشک میکنم بعدش پارچه رو میشورم و اتو میزنم (پزشکم گفت خودتو خشک کن ) 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
منم اونطوریم .  تازه یه ماه بود خوب شده بودم دوباره بازم عفونت . با اینکه بهداشت رو رعایت میک ...

من کلا استراحتم

نزدیکی هم ندارم

بهداشتم زعایت میکنم باز بر میگرده

دکترت گفت مشکلی نداره؟

اخه شهر ما دکتر درست وحسابیم نداره یکی دوتا خوب بودن ک یکیشون رفته کلا یکی هم از بعد کرونا نیومده

منم نگرانم 

🌸🍃ڪــسے را ‎شریک قلبتــ کن که رد "خـ♥️ـدا را‎در چشمانشــ ببینــے ‎#یار_خداییَم_آرزوستــ ^.^
ولی من فقط در اون حالت راحتم متاسفانه

عزیزم وقتی مادر میشی دیگه راحتی خودت اولویت نداره! از الان تا آخر عمرت راحتی اون فسقلی مهمه. بعدشم گناه داره چطور دلت میاد. جاش تنگ میشه اذیت میشه که لگد میزنه. من 9 ماه تموم روی دست چپم خوابیدم. روزای آخرم که تکیه میدادم به همسرم میخوابیدم. باور کن فقط کافی بود یکم بخوابم بچرخم تو خواب. همسرم مثل عقاب سریع بیدارم می‌کرد  و می‌گفت درست بخواب، 

به این ماماهای قدیمی اعتقاد دارین؟

من خودم تو اقدامم قبلش که رفتم دکتر گفت سالم سالمی دو تا دکتر متفاوت رفتم چک شدم اما خواستم اقدام کنم بچم نمیشد بعدش که رفتم گفت تخمدانت  بیش از حد ضعیفه به مامانم که گفتم برداشت برد پیش یه مامای خونگی اونم شکممو  بست همون ماهم باردار شدم.

حالا میخوام به بهداشتم برم پروندمو بگیرم هم ببینم نوبت بعدی کی باید برم دکتر .اگه از اونجا هم نتیجه نگرفتم باز برم سراغ این ماما تا ببینم اون چی میگه حالا نظرتون چیه

من کلا استراحتم نزدیکی هم ندارم بهداشتم زعایت میکنم باز بر میگرده دکترت گفت مشکلی نداره؟ اخه شهر ...

گفت مشکلی نداره .

فقط گفت خودتو خشک نگه دار  حتی پماد رو هم نمیداد اصرار کردم داد. 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
عزیزم وقتی مادر میشی دیگه راحتی خودت اولویت نداره! از الان تا آخر عمرت راحتی اون فسقلی مهمه. بعدشم گ ...

آخی الهی❤😍😍

من متاسفانه یکم حس مادریم ضعیف شده.بهم تو سونوی اولی گفتن پسره منم باهاش اخت گرفتم تا اینکه تو۱۶هفته بخاطر جفت پایینم سونو دادم که گفت من شکل دختر میبینم از موقع دیگه بریدم.

هم تنبل شدم هم اشتهام از بین رفته چیزی نمیتونم بخورم هم از ذوق افتادم.تصمیم گرفتم عوض بشم از امروز.واسه همین میگم خانما راهنمایی کنن چیکار کنیم از بارداری لذت ببریم.