2821
2789
عنوان

خیانته یعنی؟

280 بازدید | 30 پست

سلام دوستای خوبم اولین دفعه است که اومدم نی نی سایت میشه کمکم کنید خیلی درگیرم 

دو سالی میشه با پسری دوستم خیلی پسر خوبیه حتی ازم خواسته تا وقتی ازدواج نکردیم بهم دستم نمیزنه حتی دست دادن معمولی 

ولی خوب حدودا ۹ ماه پیش من متوجه آنلاینی بیشتر دوست پسرم شدم تاقبل اونم هیچی ازش ندیده بودم وای بعدا فهمیدم که چند روزیه با یه دختر کم سن ۱۶ ساله چت میکنه انگاری این دختر اومده گفته افسرده ام قرص میخورم گریه کرده و اینا ولی دوست پسر منم هیچ وقت بهش نگفته که من با تو الانم دوستم فقط باهاش چت میکرده ولی خوب اون دختره توهم اینو زده که دوست پسرشه دوست پسر منم قصد داشته با یه بزرگ تر مشورت بگیره بعد دختره رو یه کاری کنه بلاک یا توضیح بده براش حتی خود دختره ام به من گفت چت خاصی بین ما نبوده  ولی خوب مشکل اینجاست که به اون دختره نگفته من هستم چون محل کارش بوده حالا به نظر شما کارش خیانت بوده ؟؟؟؟؟اگه نبوده چی بوده 

غلط کردن

همه پسرا با ی دختری دوستن

ک افسرده بوده

اینام دلشون سوخته

دروغ میگن

تا اطلاع ثانوی ب نشانه پیروزی فقط لبخند میزنم😁😂😂😂😂😂😂✌✌....ولایت پیروز است هرکی دروغ بگه نابود است.... .گفتم در جریان باشید...تیکر بارداری نیس..انقدر کج نزن😂😉انقدر تو تاپیکام و پستام وول نخور لایک نکن آفتاب پرست😉✋من تورو شناختم دلقک😋

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ب نظر من خیانته...دوم اینکه افسردگی با چت کردن خوب نمیشه و افسردگی اون دختر به دوست پسرت ربطی نداشته...اینا فقط بهونس میخواسته باهاش چت کنه کلن  

در من گورستانی پر از خاستن ها و نرسیدن هاست(:
غلط کردن همه پسرا با ی دختری دوستن ک افسرده بوده اینام دلشون سوخته دروغ میگن

منم همین فکرو کردم اول ولی دختره ام گفت ما چت خاصی باهم نداشتیم ولی خوب منم نظرم مثل شماست گیر کردم به شدت😭

با کسی باش که با هیج دختری چه با دلیل موجه و چه غیر موجه چت نکنه ... با هیچکی . ..