2821
2789
عنوان

خیانته یعنی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین فکرو کردم اول ولی دختره ام گفت ما چت خاصی باهم نداشتیم ولی خوب منم نظرم مثل شماست گیر کردم ...

خیانته

همکارن با هم؟؟؟

با دختره هماهنگ میکنه دبگه

دختره ک نمیاد خودشو پسره رو خراب کنه جلو تو 

تا اطلاع ثانوی ب نشانه پیروزی فقط لبخند میزنم😁😂😂😂😂😂😂✌✌....ولایت پیروز است هرکی دروغ بگه نابود است.... .گفتم در جریان باشید...تیکر بارداری نیس..انقدر کج نزن😂😉انقدر تو تاپیکام و پستام وول نخور لایک نکن آفتاب پرست😉✋من تورو شناختم دلقک😋

چت کردن دختر شونزده ساله با جنس مخالف به شرطی که یهو طرف بگه من فقط میخواستم راهنماییت کنم اون دخترو داغون تر میکنه و اگه دوست پسرت اینو ندونه عجیبه

هر طرد شدنی، هدایت به مسیر دیگری است
همیشه هم یکی بوده که بهشون خیانت کرده این معصوماهم شکست عشقی خوردن

دقیقا😃

تا اطلاع ثانوی ب نشانه پیروزی فقط لبخند میزنم😁😂😂😂😂😂😂✌✌....ولایت پیروز است هرکی دروغ بگه نابود است.... .گفتم در جریان باشید...تیکر بارداری نیس..انقدر کج نزن😂😉انقدر تو تاپیکام و پستام وول نخور لایک نکن آفتاب پرست😉✋من تورو شناختم دلقک😋
ب نظر من خیانته...دوم اینکه افسردگی با چت کردن خوب نمیشه و افسردگی اون دختر به دوست پسرت ربطی نداشته ...

عزیزم حتی اگه چتشون عادی باشه دوست دارم شما جواب بدی چون من احساسی رفتار میکنم💔

عزیزم حتی اگه چتشون عادی باشه دوست دارم شما جواب بدی چون من احساسی رفتار میکنم💔

به نظر من راحت بهش بگو اگه اینقد تنوع طلبی بهتره از هم جداشیم...اخه وقتی با یه دختر نوجوون چت میکنه من دیگه چی بگم عزیزم.رابطتو تموم کن باهاش  

در من گورستانی پر از خاستن ها و نرسیدن هاست(:
2828
2791
2779
2792