2821
2789
عنوان

میل جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 30379 بازدید | 158 پست
ممکنه حتی آدم باخودش بگه خب به درک اگه این نیازهابرطرف نمیشه اگه محبت نداره اگه خسیسه وخرجی نمیده اگ ...

اینو باید شما یه فکر اساسی بکنی😥

شوهرتون فکر کنم سرد مزاج نیست ، کلا زن و زندگیشو دوست نداره که بیاد رابطه هم برقرار کنه.

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

وای وای وای اوج خوشبختی؟؟؟؟؟؟چی میگی؟؟؟؟بشین سرجات بابا من میگم نکنید اینجوری زندگیتونو داغون نکنید ...

دقیقاااا بمن ارتباط داره

شاید کسی نخواد ریپلایت کنه اما اگه کمی دقت داشتی که نداری متوجه میشدی که خیلیا دارن غیر مستقیم بهت میگن کارت زشته

هنوز به دردشون دچار نشدی

اینکا میگم اوووج خوشبختی یعنی فقط همون مسله جنسیه

وقتی اینجا داری اینجوری میگی انکاری که یه نفر داره میگه سه روز پیش نون خشک خوردم و دیگه هیچی نخوردم تا حالا.و شما با پُز بگی پریروز زرشک پلو خوردی دیروز کباب خوردی امروزم میخوای بری فست فودی

حالا سعی کن کمی درک کنی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من شوهرم میاد سمتم اصلا نمیتونم خودم گرم بگیرم بغلش کنم ببوسمش همش اون میگه ی بوس بکن منوح

من شوهرم وقت س.ک.س میاد سمتم نمیتونم باهاش گرم بگیرم بغلش کنم ببوسمش همش اون میگه بوس بکن یا مثلاً... دلیل سرد بودنم اینه ازش متنفرم

برا مرگم دعا کنین بارها قرص خوردم بالای پنجاه تا بدنمو دست پامو و...کلن با تیغ زدم ولی چیزیم نشده ولی آبروم رفته پشت خانوادم خودم حرفه ک مشکلم چیه تیغ میزنم کلی فکر کردم با خودکشی ابرو خانوادم می‌ره گفتم خودمو بکشم فردا پشت خانوادم تا آخر حرفه ک عاشق بوده خودکشی کرده مشکل خانوادگی داشته خودکشی کرده همش حرف می‌خوام ب مرگ طبیعی بمیرم از وقتی کرونا اومده ب همه اجسام دست زدم رفتم داخل بیمارستان دست زدم ولی کرونا نگرفتم ازتون می‌خوام برام دعا کنید برا آرامشم سرطان یا کرونا یا تصادف ی جوری بمیرم ک مردم بگن مریض بود پشتم خانوادم حرف نباشه تو رو خدا برا مرگم دعا کنید
چقدرسخت😔😔انشالله خداخودش ی معجزه بکن و زندگیتون درست بشه و اخلاق شوهرتون درست شه هیچ وقت از خداناا ...

این بشرتنهاحسنش اینه که معتادنیست که اونم خداداند.درست بشونیست دعاکنیدهرموقع خیروصلاحه جدابسیم خلاص شم ازش

یه امپول مولتی ویتامین که باعث میشه عصب های بدن فعال بشنو بدن درد نگیره بعدم وفتی امپول رو میزنی انر ...

چی گفت دکتر؟میشه بگی

تقریبا شوهرمنم بعد رابطه خیلی خسته میشه و زود میخوابه و همینجوره... میگه زطبیعیه همه مردها اینطوری اند

همیشه توکلت به خدا باشه و امید وار باش؛    نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم‌ زندگی شیرین می شود         خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز  رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.

ولی داشتن رختخواب گرم خوشبختیه🙂

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
اینو باید شما یه فکر اساسی بکنی😥 شوهرتون فکر کنم سرد مزاج نیست ، کلا زن و زندگیشو دوست نداره که بی ...

خودشم توجمعه خونوادش وخونوادم میگفت نمیخوام مینارو😓ولی الان هی میره تمکین میزنه براازدواج مجدد

چی گفت دکتر؟میشه بگی تقریبا شوهرمنم بعد رابطه خیلی خسته میشه و زود میخوابه و همینجوره... میگه زطبیع ...

خب...اون خانوم گفت شوهرم اینجوریه و بی حال من گفتم شوهرمن چراسرحال میشه پس...فقط ی سوال بود ک فک کردم شاید غیر عادیه بعد این خانم اومده فوری قضاوت میکن ک خوشبختیتو پز نده😑😑😑😑من ک نمیگذرم ازش بادهن روزه حرصمودراورد

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز