2777
2789
عنوان

میل جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 29641 بازدید | 158 پست
من هزارتا کارم بکنم هیچی. بخدا جون میکنم زیاد بشه اما قلبا دلم نمیخواد رابطه. نمیدونم دلیلش چیه آخه ...

منم مجردی نیاز داشتم ولی الان اصلااااا انقدر دلم میخواد برای منم زیاد شه

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چی گفت دکتر؟میشه بگی تقریبا شوهرمنم بعد رابطه خیلی خسته میشه و زود میخوابه و همینجوره... میگه زطبیع ...

گفت طبیعه چون رابطه ما طولانی هست این اتفاق میفته و وقتی مرد کامل ارضا بشه خسته میشه و برای چند روز حالت سیری داره بعدم بهمون قرص ویتانین eو d داد 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
یعنی این حرفو نیاین تو جواب مشکلات آدم نزنین میمیرین شماها ن؟مثلا من چ مشکلی دارم؟زشتم بیریختم بداخل ...

چته جوش میاری من گفتم شاید...چون گفت شوهرم گفته اینجور زنی دوس دارم

به آدم حمله نکنین لطفا

چته جوش میاری من گفتم شاید...چون گفت شوهرم گفته اینجور زنی دوس دارم به آدم حمله نکنین لطفا

شمام لطفاااا این جمله ای ک بکار بردین دفعه دیگه بکار نبرین خو کور نبود روز اول دید من باااسنم قد بقچه نیس الان مشکل منه؟چیکارش کنم بادش کنم؟ خو خواهرم اون بدجنس و بدذاته تقصیر من چیه زرتی میان میگین مشکل خودته حالا من بد مشکل دار اسی و بقیه جی اونام مشکل از خودشونه

خانوم هایی که این مسئله براشون پیش اومده خب یه مقدار طبیعیه که عصبانی باشند. منم میدونم چی میگید. چون خودمم الان دارم میکشم. ولی اول اینکه عفت کلام رو حفظ کنید. دوم اینکه همه تلاشتون رو بکنید که طلاق نگیرید. برید مشاوره و به متخصص مراجعه کنید.

حالا من سردم شوهرم گرم. انقد اذیت میشم. دختر بودم خیلی نیار داشتم گرم بودم ازدواج کردم ازبین رفت همش

منم دخترم خیلی داره اذیتم میکنههه ۱۸ سالمم هست 

میدونم اگه الان ازدواج کنم قطعا بعدا پشیمون میشم 

چون همیشه ارزو داشتم درس بخونم و پول دربیارم 

ولی بخاطر این نیازم همش ذهنم میره سمت ازدواج 

ممکنه بعد از ازدواجم سرد بشم ؟

دقیقا مثل همسر من  من که به این نتیجه رسیدم جدا بشم واقعا برام سخته این موضوع و کاملا درک ت می ...

عزیزم خوبی شما تونستید برای گرمی رابطتتون کاری کنید منم تصمیم به جدایی دارم اصلا شوهرم همون ماهی یبارم میگه دیگه نمیتونم حسی ندارم خیلی افسرده هستم شده که الان دوساله فقط چهاربار رابطه داشتیم اصلا هم دکتر نمیره توی این مدت اگه خانواده دلگرم کننده ای داشتم جدا میشدم هم اخلاقی آزارم داده همم الان بهونشه زده به اینکه نمیتونم باهات رابطه داشته باشم خدا لعنت کنه همچین مردایی رو نمیدونم چی پیش خودشون فکرکردن اینجور زن بیچاره رو توی تنگناه میزارن