2777
2789
عنوان

میل جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 29672 بازدید | 158 پست
اینکه سرد مزاجه سرد مزاجی افایون علتهای مختلفی داره و عمدتا جسمی رو روحی هست متاسفانه توی کشور ما ...

خب قابل تشخیص هم باشه ..مثلا کسی که بخاد جدا شه میتونه همچین چیزی رو عنوان کنه ..من فک میکنم اگه همچین چیزی رو عنوان کنه که کلا همه جامعه محکومش میکنن 

《این جهان کوه است و فعل ما ندا         سوی ما آید نداها را صدا》

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ممکنه حتی آدم باخودش بگه خب به درک اگه این نیازهابرطرف نمیشه اگه محبت نداره اگه خسیسه وخرجی نمیده اگ ...

بمیرم واست خواهر این کارش دیگه فاجعه اس خو چ مرگشه یه مسیر مشترک تورو نمیبره باخودش 

زن دوست داره بعتوان منبع عشق و نیاز توی خونه شناخته بشه مرد دوست داره منبع قدرت شناخته بشه بنظرم ک ...

درسته  ولی درنبودرفع نیازومحبت، رفاه میتونه تاحدودی دلوخوش کنه لااقل سرگرم مادیات کنه تازن ازفکروخیال وافسردگی درادولی وقتی هیچکدوم نباشه سخته 

خانومایی که این شکل رو دارن فقط یه راه حل داره ، مرد اهل نیازه زن اهل ناز ، زن همیشه باید صبر که شوهر بیاد سراغش نه اینکه خودش رو بهش عرضه کنه خیلی ببخشید این حرف زدم ولی واقعیته ، این مرده که باید بره سمت زن و زن باید ناز کنه  نامحسوس خودشو عقب بکشه تا مرد رو وحشی کنه 

یه مدت ازش دوری کن ولی با رعایت احترام و نشون نده که طالبشی ، و خانوما سعی کنید همیشه لباسهای خیلی باز و لختی نپوشید تا شوهرتون تشنه بشه ، بذارین برای مواقع خاص تا براش تازگی داشته باشید هیچ وقت هم از یه ادکلن و شامپو و مام مشترک استفاده نکنید 

دخترم دلتنگتم😭💔
خب قابل تشخیص هم باشه ..مثلا کسی که بخاد جدا شه میتونه همچین چیزی رو عنوان کنه ..من فک میکنم اگه همچ ...

اینکه بخواد جدا بشه کاملا از نطر قانونی تایید شدس ولی متاسفانا از نظر عرف و جامعه انگ زیاده خواهی میخورن متاسفانه

البته طبق شرایط مندرج در عقدنامه که اگر زوج رفتارب داشته باشه که زندگی زوجه رو با خطر مواجه کنه میتونه زن دادخواست داشته باشه و اینکه زن رو با وطایف خودش تمکین نکنه

خانومایی که این شکل رو دارن فقط یه راه حل داره ، مرد اهل نیازه زن اهل ناز ، زن همیشه باید صبر که شوه ...

حرف شما کاملا درست اما در مورد مردهایی که موقتا دچار مشکل میشن .وقتی مرد سرد باشه اگه ۶ ماه هم سمتش نرین،عین خیالش نیست

اینم باگریه ی من ازته دلش میخنده😓

اووووف شوهرمن میشینه رو مبل تازه ادامو درمیاره قهقهه میزنم این دفعه آخر داشتم بچه شیر میدادم گذاشتم بچرو زمین تا میخورد زدمش هرررچی دیدم شکستم اخرم پرتش کردم بیرون با شیشه سس زدمش اصلا روانی شده بودم گفتم میگی روانی بیا اینم روانی 

اووووف شوهرمن میشینه رو مبل تازه ادامو درمیاره قهقهه میزنم این دفعه آخر داشتم بچه شیر میدادم گذاشتم ...

اینم دقیقاهمینه .منتهی من عرضه ندارم باهاش بجنگم باگریه خودموداغون وپیر میکنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز