2777
2789
عنوان

میل جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 29762 بازدید | 158 پست

لطفا واسه منم یه راه حل بدید

من مشکلم برعکس

هر چند وقت یکبار دیگه خیلی اوج میگیره و دلخوری پیش میاد

دوستان به خدا خسته شدم بسکه نقش بازی کردم

مثلا الکی هیجان نشون بدم که ....

نمیتونم توضیح واضح بدم 

الکی به دروغ بهش میگم امشب نیاز دارم (چون اگه یه مدت نگم واویلاست شروع میکنه به غر زدن که تو سردی و تو هیچ وقت شروع نمیکنی) ولی ارزومه برم اتاق خوابش برده باشه

حالا بماند طلبکار میشه تو اگه میخواستی منو بیدار میکردی

دوستان 11 ساله این داستانو داریم

خانمایی که اینجورین حتما یه سر به این تاپیک زدن لطفا راهنمایی کنند خسته شدم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ممکنه حتی آدم باخودش بگه خب به درک اگه این نیازهابرطرف نمیشه اگه محبت نداره اگه خسیسه وخرجی نمیده اگ ...

توقع کلفتی خانوادش پس چرا دیگه داره!

مادرشم نظرش همینه

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
الان دوستمون میگه ۳ساله ازدواج کرده یعنی در شروع یک زندگی و همسرشون هم ۳۳سالشه یعنی در سن اوج شهوت ...

حالااون چوب ازارم بده آدمودیگه هیچی.ولی دقیقاهمینه وقتی نباشه حاله آدم بهتره ولی وقتی میدونی هست ووجودداره وکارخونه وحرفه وخواهرشوهرونداریه طرفم هست همش باخودش میگه خب چرااصلاتواین زندگی ام .ازدواج کردم چی بشه

گاهی یک زن بخاطر نداشتن همچین رابطه ای،دست به کارهای دیگه ای میزنه که ارامش موقتی براش میاره اما بع ...

چی قابل تاییده؟بیشتر توضیح میدی

《این جهان کوه است و فعل ما ندا         سوی ما آید نداها را صدا》
منم ازش سرترم ۱۲ سالم ازش کوچیکترم تحصیل کرده و خوبم نمیگم بانوی شایسته کشورم ولی خدا شاهده کلی مردم ...

اخرش معمولا لدم جذب اونا میشه.. خیلی بده کاش مردا سرد مزاج بفهمن

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
گاهی یک زن بخاطر نداشتن همچین رابطه ای،دست به کارهای دیگه ای میزنه که ارامش موقتی براش میاره اما بع ...

کارا خطرنااک یعنی

مادرش که خبرنداره پسرش باعروس سرده .فک میکنه ماخوشیم حسدمیگیرتش 

دقیقا ..بدبختی اینه نمیشه صداتم دربیاد ..چیزی بگی بدتر محکوم میشی ..ممکنه هزارتا تهمت هم بزنن

《این جهان کوه است و فعل ما ندا         سوی ما آید نداها را صدا》
اواویت احساس زن از یک زندگی مشترک،آرامشه

موردزن روفقط نگه میداره یازبانه شیرین ومحبت ورفعه نیازیاپول ومادیات ورفاه .هرکدومش جداگانه نباشه اون یکی ل خوشیه ولی امان ازروزی که هردوش نباشه وطرف زن روازارهم بده

چی قابل تاییده؟بیشتر توضیح میدی

اینکه سرد مزاجه

سرد مزاجی افایون علتهای مختلفی داره و عمدتا جسمی رو روحی هست

متاسفانه توی کشور ما اقایون بخاطر بد ختنه شدن دچار زودانزالی شدید میشن.این زود انزالی باعث سرخوردگیشون توی رابطه میشه بحدی که یا کلا رابطه رو کنار میذارن یا برای بهبود زودانزالی دست به کارهای غیر متعارف مثل مصرف ترا ومصرف سیگار و تریاک میکنن

این مشکل جسمی براحتی از طریق پزشک قانونی قابل تشخیصه

یا از نظر روحی سرد مزاجن که اونم علتهای خودشو داره که در گدشته پتهان یا شرایط حال زندکیشون نهفته هست

اینم باز با روش تستهای روانشناسی قابل تشخیصه

موردزن روفقط نگه میداره یازبانه شیرین ومحبت ورفعه نیازیاپول ومادیات ورفاه .هرکدومش جداگانه نباشه اون ...

زن دوست داره بعتوان منبع عشق و نیاز توی خونه شناخته بشه

مرد دوست داره منبع قدرت شناخته بشه

بنظرم که زن با مشکلات مالی راحت تر میتونه کنار بیاد تا مشکل سرخوردگی جنسی

مشکل مالی تا این شدت و حدت نمیتونه با اعصاب و روان بازی کنه

دقیقا ..بدبختی اینه نمیشه صداتم دربیاد ..چیزی بگی بدتر محکوم میشی ..ممکنه هزارتا تهمت هم بزنن

توجامعه مانمیشه این دردوبه کسی گفت حتی مشاوره دادگاه.بایدبه دروغ بگی شوهرم زن میاره خونه تابگن آفرین جداشو.هرچنداینم بداش حرف دارن مثلامیگن لابدبه خودت نرسیدی لابدکم گداشتی .اگه بگی بددله میگن چی ازت دیده یاچیکارکردی که اینجوره.اگه بگی خسیسه بازیه جوردیگه قضاوت میکنن میگن لابدازش کاخ میخوای یامیخوای هفته ای یبارمبل وپرده عوض کنی .اگه بگی دسته بزن داره وفحش میده بهم سریع میکردلابدعصبیش میکنی که میزنتت .اگه بگی سادیسم جنسی داره وآزارم میده سریع میگن توهم داری یانازنازی ولوسی یاحقه مرداینه هرجوردلش خواست بازنش رابطه داشته باشه.کلامهاجرت کنه آدم خلاص شه ازین آدما