2777
2789
عنوان

میل جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 29768 بازدید | 158 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خودشم توجمعه خونوادش وخونوادم میگفت نمیخوام مینارو😓ولی الان هی میره تمکین میزنه براازدواج مجدد

😞 همون پس

انشالله سر عقل بیاد یا تو ازش خلاص بشی

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

در مورد سردی رفتار هم متاسفانه خیلیی از مردها این روزه بهش دچار شدن

از بس که مشغله فکری دارن

مرداا وقتی فکرشون مشغوله بسختی میتونن روی این مسله تمرکز کنن

کباب تازه با پبازجا و مصرف قرص ویتامینdمیگن موثره

هه پس اونایی ک صبح رابطه دارن خوشبختن ههه😂😂😂😂

چرا تاپیکو به بیراهه میبری؟

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

البته اینکه مردها خسته میشن برای این هست که بیشتر خانماا رابطه شب رو دوست دارن اما اقایون رابطه اول ...

چطوری اینجوری قضاوتم کردی؟؟؟ازکجانمیدونی ما روزا رابطه دایم یا ن؟؟؟فقط ی سال پرسیدم ک چرافرق داره و عادیه یا ن ....میگم مشکل داری 

چطوری اینجوری قضاوتم کردی؟؟؟ازکجانمیدونی ما روزا رابطه دایم یا ن؟؟؟فقط ی سال پرسیدم ک چرافرق داره و ...

اصلا با شما نبود این قضیه رابطه در روز و اینارو

داشت کلا توضیح میداد برای بقیه

لطفا از تاپیک برو بیرون گلم

یا بچه بازی در نیار ؛ممنون

همیشه توکلت به خدا باشه و امید وار باش؛    نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم‌ زندگی شیرین می شود         خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز  رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.
خب...اون خانوم گفت شوهرم اینجوریه و بی حال من گفتم شوهرمن چراسرحال میشه پس...فقط ی سوال بود ک فک کرد ...

نه

شما اینو نکفتی

شما گفتی که بیخیال که بخاطر این موضوع زندگیتونو بهن بریزین

یعنی اصلا درکی از موضوع نداری

میگی س ک س مهم نیس یعنی اصلا تو باِغ نیستی

باور کن که گاهی سکوت بد نیست

نه شما اینو نکفتی شما گفتی که بیخیال که بخاطر این موضوع زندگیتونو بهن بریزین یعنی اصلا درکی از مو ...

اره شما همونی هستی ک توهمه تاپیک هامینویسی طلاق....من مثل شما نیستم ک بقیه رو ب طلاق تشویق کنم ...ببخشید ک مثل شما نیستم

الان دوستمون میگه ۳ساله ازدواج کرده یعنی در شروع یک زندگی

و همسرشون هم ۳۳سالشه یعنی در سن اوج شهوت

سخته که بگم

اما واقعا یک فکر اساسی کنین

دوستم و دختر خاله ام خیلی صبر کردن

خیلی راهها رفتن

اما در اخر تن رنجور و اعصاب خوردشون رو از اون خونه نجات دادن

مسله کمی نیست

به دوستم گعتم الان چی؟

گفت وقتی نباشه،میگی نیست

وقتی مثل یه چوب کنارت خوابه،عذابه

2790