2821
2789
عنوان

میل جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 30382 بازدید | 158 پست

شوهر منم سرد مزاجه، انقدر رابطه نداریم منم سرد کرده، نمیدونم چیکار کنم

غیر از اون اصلا بلد نیست درست رابطه برقرار کنه😐😂 هی باید بهش یاد بدم اینطوری کن اونطوری کن😂

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

منم همین.همش میگم کاش شوهرمم سرد بود خسته شدم واقعا

من هزارتا کارم بکنم هیچی. بخدا جون میکنم زیاد بشه اما قلبا دلم نمیخواد رابطه. نمیدونم دلیلش چیه آخه مجردیام هرروز تحریک میشدم خیلی نیاز داشتم یهو اینجوری شدم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل من برعکسه شماست ومن خودم مورد دارم و ب شدت بعد از زایمانم سرد شدم و همش فراریم متاسفانه خیلی زجر اوره خیلی زیاد خدا ان شاالله مشکل هممونو حل کنه

وقتی یه گروهی رو درک نمیکنی بهتره اصلا باهاشون صخبت نکنین نه همدلشون هستی و نه هم زبون نوششون که ن ...

وای وای وای اوج خوشبختی؟؟؟؟؟؟چی میگی؟؟؟؟بشین سرجات بابا من میگم نکنید اینجوری زندگیتونو داغون نکنید و بعدش ی سوال پرسیدم ...و ب شما خم اصلا ربطی نداره باشما صحبت نکردممم

آمپول نوربین چی هست

یه امپول مولتی ویتامین که باعث میشه عصب های بدن فعال بشنو بدن درد نگیره بعدم وفتی امپول رو میزنی انرژیت بیشتر میشه 

اگر خارجیش گیرت بیاد عالیه منم هر ماه میزنم ولی قبلش حتما یه سکصولوژیست ببر شوهرتو ازش ازمایش میگیرهخیلی خوبه 

منم شوهرم بعداز رابطه خسته میشت فقط میخوابه رفتیم دکتر برای این موضوع خیلی خوب راهنمایی کرد 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
دمت گرم خیلیییی خوب گفتی منم همیشه ب شوهرم میگم این حرفا رو پول ک نمیدی صکسم ک خبری نیس محبتم ک نیس ...

ممکنه حتی آدم باخودش بگه خب به درک اگه این نیازهابرطرف نمیشه اگه محبت نداره اگه خسیسه وخرجی نمیده اگه بددله واذیت میکنه باشه دندم نرم میشینم کنجه خونه بانون خشک زندگی میکنم همین که جلوی مردم وفامیل وتوجامعه شوهردارم بسه بخاطرحرف مردم طلاق نمیگیرم ولی فک کن طرف بیرون ازخونه هم همراهت نباشه خونه مادرت نیادخونه فامیل نیادباماشینش حتی اگه سرکوچه هم باشه تویه مقصدمشترک نرسونه ادموبگه خودت بیامنم خودم جداگانه میام مثلافلان پارک فک کن همون لحظه توهمون ساعت همزمان بخوای باشوهرت یه جای مشترک بری اون خودش باماشینش بره توام بااتوبوس  وکنارت نباشه اون موقع واقعاچه امیدی به زندگی هست؟اون موقع حتی جلومردمم شوهرنداری.یعنی ازین زندگی فقط کلفتیه مادرشوهرباقی میمونه

دختر خاله ام و دوست صمیمیم هم بخاطر این مشکل جدا شدن

جفتشون هم نظرشون این بود که ممکنه با این وضعیت به بیراهه بریم

اما الان هم بسختی دارن زندگی میکنن ولی حاضر نیستن به اون زندگی متاهلی سرد برگردن

دختر خالم میگفت اگه تو زمان عقد فقط یکشب پیشش خوابیده بودم متوجه میشدم

فاز اونایی که از شوهرشون راضی ان و میان ایننجا اعلام میکننو متوجه نمیشم 🔫🐴

دقیقا..یکی از عادتهای بسیار زشت بعضی خانمای نی نی سایت..فقط یه لحظه باید. خودمونو جای کسی که مشکلشو گفته بذاریم

یعنی این حرفو نیاین تو جواب مشکلات آدم نزنین میمیرین شماها ن؟مثلا من چ مشکلی دارم؟زشتم بیریختم بداخل ...

😐

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
ممکنه حتی آدم باخودش بگه خب به درک اگه این نیازهابرطرف نمیشه اگه محبت نداره اگه خسیسه وخرجی نمیده اگ ...

چقدرسخت😔😔انشالله خداخودش ی معجزه بکن و زندگیتون درست بشه و اخلاق شوهرتون درست شه هیچ وقت از خداناامید نشوعزیزم 😔💚

نه اتفاقا چون گرمه اینو میگی .. کافیه ی ماه سمتت نیاد و یا دوبار خودت بری و اون نخواد اونوقت میفهمی ...

من شوهرم میاد سمتم اصلا نمیتونم خودم گرم بگیرم بغلش کنم ببوسمش همش اون میگه ی بوس بکن منوح

برا مرگم دعا کنین بارها قرص خوردم بالای پنجاه تا بدنمو دست پامو و...کلن با تیغ زدم ولی چیزیم نشده ولی آبروم رفته پشت خانوادم خودم حرفه ک مشکلم چیه تیغ میزنم کلی فکر کردم با خودکشی ابرو خانوادم می‌ره گفتم خودمو بکشم فردا پشت خانوادم تا آخر حرفه ک عاشق بوده خودکشی کرده مشکل خانوادگی داشته خودکشی کرده همش حرف می‌خوام ب مرگ طبیعی بمیرم از وقتی کرونا اومده ب همه اجسام دست زدم رفتم داخل بیمارستان دست زدم ولی کرونا نگرفتم ازتون می‌خوام برام دعا کنید برا آرامشم سرطان یا کرونا یا تصادف ی جوری بمیرم ک مردم بگن مریض بود پشتم خانوادم حرف نباشه تو رو خدا برا مرگم دعا کنید
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792